Iz ugla jedne žene: Da li je istina da se bivši vraćaju tek kad prestanemo čekati

Kada muškarac odluči da vas ostavi možete ga zvati, pisati mu, moliti, ali on se neće vratiti. 


Međutim, nakon nekog vremena on može sam da vam se vrati iz samo njemu poznatih razloga. To se često dešava onda kada u potpunosti zaboravite na njega i nastavite dalje sa svojim životom, kada imate novu vezu i nije vam potreban niko drugi. 

Da li je istina da nam se bivši vraća onda kad prestanemo misliti na njega? Zašto se to dešava? Mnogi su mišljenja da se bivši vraćaju iz razloga što su tek tada shvatili šta su imali i izgubili, pa sada to ponovo žele nazad. 



Mozda je shvatio da ne može naći onu koja je u stanju trpiti sve njegove manje bolje od vas. Drugi su pak mišljenja da se bivši vraćaju iz razloga što se vaš prvi susred nije desio u pravo vrijeme. Kažu da ako je dvjema dušama suđeno da budu zajedno one će se ponovo spojiti godinama kasnije kada bude povoljnije vrijeme za njih dvoje. Postoje razna objašnjenja zašto se to dešava. 

Uglavnom se veze koje nam se dešavaju dešavaju onda kada smo spremni za njih, pa tako i ponovni susret sa bivšim partnerima. Postoji jedan tip muškarca koji kada vidi da je njegova bivša srećna sa drugim muškarcem želi učiniti sve da je pridobije nazad. 



Takvi muškarci ne mogu podnijeti pomisao da je ona srećnija sa nekim drugim nego što je bila pored njega. Da li će žena prihvatiti ovog muškarca nazad to je njena stvar, ali ne smije se nadati da će on ostati zauvijek pored nje. Postoji velika mogućnost da on ponovo ode čim je pridobije nazad. Ono što svaka žena treba imati na umu da ne vrijedi čekati da se bivši vrati. 

Mnogo vam je korisnije tu energiju usmjeriti u sebe i u svoj život. Budete li čekali da vam se bivši vrati rizikujete da vam život prolazi ispred nosa. Svoje najbolje godine možete potrošiti u čekanju nekoga ko se možda uopšte nikada neće vratiti. Posvetite se sebi, radite na sebi, radite ono što volite i što vas čini srećnima. To je mnogo bolje i korisnije od čekanja bivšeg da se vrati.

Pokreće Blogger.