Detaljna astro analiza za Novembar - Šta bi mogli očekivati Rak, Lav i Djevica

Detaljna astro prognoza za Novembar za Raka, Lava i Djevicu. 


Rak: Pokušajte da ne gledate unazad u prošlost već gledajte hrabro u svoju budućnost. U ovom mjesecu bi vam se mogle pružiti brojne prilike, nemojte dozvoliti sebi da ih propustite. Početak mjeseca bi mogao donijeti neke prepreke u vaš privatni život, nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri. 

Suočite se sa njima smireno. Druga polovina mjeseca bi mogla biti mnogo povoljnija. Neki vaši stavovi bi se mogli drastično promijeniti, što bi vam moglo pomoći u postizanju nekih stvari koje želite. Kada je u pitanju vaša karijera ovo bi mogao biti jako povoljan period. 



Atmosfera na radnom mjestu će biti dobra, a komunikacija sa radnim kolegama odlična. Moći ćete bez straha i ustručavanja iznositi svoje ideje, a neke od njih bi mogle biti prihvaćene. Izbjegavajte uzimanje kredita i pozajmica u ovom periodu. 

Pokušajte naći neki drugi način da dođete do novca. Lav: Ovo bi mogao biti jako povoljan mjesec za osobe rođene u znaku Lava. Vaša komunikacija sa supružnikom će biti jako dobra što će imati veliki uticajna veše raspoloženje. 



Biće ovo jako povoljan mjesec za započinjanje nekih novih projekata. Vaša odlučnost i sigurnost u sebe će vam biti od velike pomoći u ovom mjesecu. Vaš glavni fokus u ovom mjesecu će biti vaša karijera u čemu ćete imati podršku svoje okoline. 

Uspijeh koji postignete će imati veliki uticaj na vaš lični život. Kada je u pitanju vaše zdravlje bilo bi dobro da izbjegavate stresne situacije jer bi vam stres mogao biti najveći neprijatelj u ovom mjesece. Djevica: Djevice, vrijeme je da se malo odmorite i napunite svoje baterije. 

U ovom mjesecu bi moglo doći do nekih velikih promjena u vašem životu. Važno je da uzmene nekoliko dana samo za sebe, da se opustite i odmorite. To će vam pomoći da napunite baterije i da se lakše nosite sa stresom. 

Trudite se da provodite više vremena na otvorenom i da se češće bavite fizičkom aktivnošću. Odnos sa radnim kolegama i nadređenima neće biti najpovoljniji. Jako je važno da održite dobru komunikaciju sa njima i budete srdačniji. Samo tako ćete uspjeti ostvariti ono štoste planirali u ovom mjesecu. 

Jako je važno da u ovom mjesecu sve svoje dugove izmirite na vrijeme. Nemojte dozvoliti sebi da trošite više nego što možete zaraditi i ne zadužujte se bez potrebe.

Pokreće Blogger.