Stidljivim muškarcima nije lako napraviti prvi korak - 6 savjeta kako ga podstaći da se otvori

Ako vam se sviđa muškarac koji je pomalo stidljiv i sramežljiv, nemojte očekivati da će veza sa njim napredovati lako. 


Nemojte odmah očekivati od stidljivih muškaraca da naprave prvi korak, jer to njima nije lako. Međutim, ako želite potaknuti sramežljivog muškarca da krene u akciju, postoji nekoliko stvari koje biste mogli uraditi da ga navedete da napravi prvi korak. 

1. Flertujte sa njim; Sa ovakvim muškarcima morate pakazati viši nivo u flertovanju. Ponekad je potrebno staviti mu jasno do znanja da vam se sviđa. 2. Pričajte sa njim o stvarima koje on voli; Pokušajte napraviti atmosferu u kojoj će se on osjećati ugodno i opušteno. 



Oni uglavnom nisu vješti govornici, zato je jako važno podstaći ga da govori o stvarima koje on voli. Kada osjeti da vam se sviđa biće mu ugodnije napraviti sledeći korak. 3. Recite mu zašto vam se sviđa; Stidljivi momci ponekad mogu patiti od nedostatka samopoštovanja, posebno kada su u pitanju dame. 

To znači da nisu uvijek uvjereni da vam se sviđaju, što znači da neće učiniti ništa. Zbog toga je važno naglasiti šta vam se sviđa kod njega. 4. Ne igrajte igrice sa njim; Budete li pokazali da se poigravate sa njim samo ćete ga navesti da predpostavi da vam se ne sviđa i odustaće od vas. 



5. Zagrlite ga; Budimo iskreni, dobar zagrljaj može vam reći sve o tome šta osoba osjeća prema vama. Možda ga vas nježan zagrljaj uvjeri da vam se sviđa. 6. Napravite prvi korak; Ako vam se muškarac sviđa nemojte se ustručavati napraviti prvi korak. 

Većina muškaraca to voli, posebno oni stidljivi. Ako ste sigurni da se i vi njemu sviđate, učinite nešto po tom pitanju.

Pokreće Blogger.