Najsigurniji način da zadržite muškarca - Savjet psihologa koji gotovo uvijek uspijeva

Mnoge žene misle da će ugađanjem muškarcu, kuvanjem njegovog omiljenog jela i ako rade sve ono što on želi zadržati muškarca pored sebe. 


Ovo je već u samom startu pogrešan pristup, a mnoge žene prave upravo ovu grešku. Mnogi stručnjaci tvrde da ovakvo ponašanje žene neće spasiti vezu ili brak. Drage dame, sve što trebate učiniti da biste zadržali muškarca pored sebe je posvetiti pažnju sebi. 

Pokušajte malo zanemariti muškarca i svoje vrijeme posvetiti sebi. Razmislite o svojim hobijima, povedite više računa o svom izgledu, napravite neku promjenu na sebi. Svakog muškarca će uvijek privući žena koja drži do sebe, koja je vesela, bistra, koja ima želju za životom i strast u očima. 



Sjetite se kako ste se ponašale kada ste bile slobodne i isto tako se ponašajte prema sebi i sada kada ste u vezi. Radite sve ono što ste radile kada ste željele skrenuti pažnju muškaraca na vas i učinite da vaš muškarac ponovo pokaže interesovanje prema vama. 

Budite samopouzdana i samodostatna žena. Pokažite svojim ponašanjem da ste srećna i zadovoljna žena. Vaš muškarac će primati ove informacije i počeće poduzimati neke radnje i ponovo se zanimati za vas. Ako vas je vaš voljeni muškarac malo zapostavio nemojte tugovati već pokušajte ponovo vratiti njegovo interesovanje. 



Ako je vaš muškarac pametan sigurno će vas čuvati, a ako nije vjerovatno ne cijeni vaš trud i nije vam potreban takav muškarac. Sigurno će se pojaviti neko ko će znati da vas cijeni i poštuje i ko zaslužuje da bude pored žene kao što ste vi.

Pokreće Blogger.