Vrijeme je za pozitivne promjene - Znakovi Zodijaka koje bi mogla pratiti velika sreća u Oktobru

Astrolozi predviđaju da bi oktobar mogao biti povoljan mjesec posebno za neke od znakova Zodijaka.


U oktobru će šest planeta izaći iz svje retrogradne faze, a to znači da je došlo vrijeme za pozitivne promjene u našim životima. Saznajte da li ste vi među četiri znaka Zodijaka za koje bi oktobar mogao biti posebno srećan mjesec. 

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna će imati mnogo sreće u oktobru. Kako bi postigli svoj puni potencijal važno je preuzeti stvari u svoje ruke i krenuti ka svojim ciljevima. Nemojte gubiti svoje vrijeme i energiju uzalud već se posvetite stvarima koje su vam zaista važne. 



Potrudite se da se dobro organizujete i pravilno odredite prioritete. Vaga: Osobe rođene u znaku Vage bi mogle doživjeti velike promjene u svom životu. Neke od tih promjena vam se na prvi pogled mogu činiti loše, ali ćete vremenom shvatiti koliko su dobre za vas i koliko su vam upravo te promjene bile potrebne. 

Planete i zvijezde će vam u ovom mjesecu biti posebno naklonjene i bićete puni pozitivne energije. Slobodne Vage bi mogle očekivati jedan susred koji bi za njih mogao biti jako značajan. Svi oni koji traže dodatni posao i povećanje prihoda bi u ovom mjesecu u tome mogli uspjeti. 



Jarac: Kod Jarčeva će u ovom mjesecu intuicija biti posebno izražena. Mogle bi vam mnoge nove i jako dobre ideje pasti na pamet. Intuicija će vam biti od velike pomoći da izbjegnete probleme i pronađete rješenja za iste. 

Najvažnije je da u ovom periodu ostanete aktivni u svim područima svog života, posebno u ljubavi. Ribe: Oktobar će za Ribe biti posebno povoljan mjesec u kome bi mogle u velikoj mjeri poboljšati svoj život. Sve što budete učinili u ovom periodu bi moglo imati povoljan uticaj na vašu budućnost. Jako je važno da u ovom periodu zaboravite na sve svoje strahove i komplekse i da pokažete hrabrost.

Pokreće Blogger.