Muška pravila za ozbiljnu vezu koja se mnogim modernim ženama ne sviđaju - Iz muškog ugla

Mnogi muškarci postaju pravi muškarci tek kada dožive prvi pravi neuspijeh u ljubavi. 


Tek tada shvata da u životu nije sve sjajno te da ljubav često zamjenjuje materijalna korist. Pravi muškarci znaju cijeniti prave vrijednosti i zato su stvorili sebi nekoliko pravila čiji je zadatak da ih zaštiti, što mnoge mogim modernim ženama ne ide u korist. 

1. Oni biraju; Mnoge žene žive u uvjerenju da one biraju muškarca, međutim pravi muškarci do ne dozvoljavaju i oni su ti koji biraju. Bez obzira koliko je neka žena uspješna i privlačna muškarac se neče upustiti u vezu sa njom ako je arogantna i sebična. 



Pravi muškarci komuniciraju samo sa ženama pored kojih se osjećaju ugodno, a slabići jure žene koje su privlačne i koje žele da muškarci trče za njima. 2. Pravi muškarac ne trči za ženom; Kao što smo već rekli, pravi muškarac će ući u vezu samo sa onom ženom pored koje se osjeća ugodno. 

Neće trčati za ženom bez obzira koliko mu se ona sviđa. Slabići trče za ženama i mole za njihovu pažnju. Pravom muškarcu je potrebna žena koja je zainteresovana za njega jednako koliko i on za nju i koja u njemu neće gledati samo materijalnu korist. 



3. Ne kupuje skupe poklone; Ovo ne znači da pravi muškarac neće kupiti poklon svojoj ženi, ali neće bacati brdo para na besmislene gluposti. Mnogi muškarci su u stanju podići kredit i zadužiti se kako bi priuštili nešto svojoj izabranici koju često poznaju jako kratko. 

Pametan muškarac to neće uradit. On zna da ako odmah na početku ženi kupuje samo skupe stvari u budućnosti bi ona mogla tražiti još više. Naravno, nisu sve žene takve, ali ih ima takvih. 3. Prihvata da ima neko bolji od njega; Uvijek će se naći neko ko je bolji, ljepši i uspješniji od njega, ali on će to smireno prihvatiti. 

Pravi muškarac se ne upoređuje sa drugima, osim ako mu je potrebna motivacija da napravi nešto više. Pravi muškarac će se upoređivati samo sa osobom kakva je on bio juče. Mnoge žene otvoreno upoređuju svoje muškarce sa drugim muškarcima misleći da će ih tako podstaći da naprave nešto više, a ne znaju da time samo čine štetu njihovom samopouzdanju i samopoštovanju. Prava žena nikada neće napraviti takvo nešto. Za nju je njen muškarac uvijek najbolji.

Pokreće Blogger.