Ljubavna astro analiza za Oktobar - Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe 


Jarac: Osobe rođene u znaku Jarca će biti veoma naklonjene i romantične prema svom partneru, pa će istu naklonost i pažnju očekivati i od svom partnera koju će i dobiti. Oktobar će biti mjesec ljubavi, a romantike i strasti neće nedostajati. 

Jarčevi koji su u braku će raditi na svojim planovoma za budućnost i očekivaće podršku svog supružnika u tome. Ljubavni život će biti jako srdačan i sve ono što želite će početi polako da se ostvaruje. Osobe rođene u znaku Jarca koje su slobodne i mogle biti jako ambiciozne kada je u pitanju komunikacija sa suprotnim polom. 



Važno je samo da ne pretjerujete u svojim zahtjevima i ljubav će vam se desiti. Vodolija: Vodolije bi u ovom mjesecu mogle osjetiti posebnu naklonost i ljubav svog partnera. Ljubavni odnosi bi mogli biti veoma dinamični u ovom mjesecu i puni strasti. 

Vodolije koje su u braku bi mogle poremetiti skladan odnos koji trenutno imaju usvom braku. Mogle bi se pojaviti neke nesuglasice i sukobi sredinom mjeseca. Međutim, kraj mjeseca bi mogao donijeti rješenje za nastale probleme pa ćete uspjeti vratiti podršku i povjerenje svog supružnika. 



Zvijezde i planete će biti naklonjenje slobodnim pripadnicima ovog znaka. Mogle bi se desiti brojne lijepe prilike za upoznavanje novih ljudi, ali i započinjanje veze. U drugoj polovini mjeseca vaš ljubavni živor bi se mogao drastično promjeniti. 

Ribe: Osobe rođene u znaku Ribe će željeti unijeti neku novinu u svoju vezi i isprobati nove stvari sa svojim partnerom. Sredinom mjeseca bi se mogle desiti neke lijepe pozitivne promjene u vašem ljubavnom životu, a postoji i mogućnost da svoju vezu ozvaničite brakom. 

Ribe koje su u braku bi trebale biti spremne na neke velike promjene koje bi se mogle desiti u njihovom ljubavnom životu. Morate biti spremni na kompromis ako želite da vaš brak bude skladan i srećan. Slobodne Ribe ne bi trebale žuriti i pod svaku cijenu ulaziti u ljubavnu vezu. Imaćete lijepu komunikaciju sa suprotnim polom, ali budite oprezni sa kim se upuštate u vezu.

Pokreće Blogger.