To što je u vezi ne znači da je zaljubljen: 6 pokazatelja da se dopadate zauzetom muškarcu

Ponekad se dešava da se djevojka zainteresuje za zauzetog muškarca. Iako uspijete privući njegovu pažnju, bude vam neprijatno. Želite sakriti svoja osjećanja i pokušavate da sakrijete poglede. 


Ali, da li je krivica samo u vama? Dešava se veoma često da zauzeti muškarci neće direktno pokazati da su zainteresovani za vas, nego će vam suptilno prići. Evo kako prepoznati takvog muškarca: 

1. Ne postoji fizička distanca između vas – kada razgovarate, obavezno spusti svoju ruku na vašu, šapuće vam na uho dodirujući ga, pokušava da vam bude blizu. 2. Dijeli vam komplimente – zašto bi vam slobodan muškarac dijelio komplimente, nego da primijetite da je obratio pažnju na vas. 



Prepoznaćete i po tome ako primijeti neke detalje na vama koje drugi nikada ne primijete.  3. Zanima ga vaše mišljenje – bilo koja tema da je u pitanju, njega zanima šta baš vi mislite o tome. U svemu će se složiti sa vama. 

4. Obavještava vas o svojim problemima – ima naviku da vam ispirča neki svoj problem, a ako ga vi pitate šta mu je djevojka rekla za to, on odgovori da joj nije ni rekao, sve vam je jasno. Takođe, ako se požali na svoju djevojku i kaže da ga vi najbolje razumijete, to je potpuno jasan znak. 



5. Poziva vas u svoje društvo – vama ovo djeluje vjerovatno čudno, ali on voli da ste mu u blizini, čak i pored djevojke, jer će tako biti manje sumnjiv. Ovakvim načinom, on mnogo ponižava svoju djevojku, što vam jasno govori kakav je u stvari. 6. Ne spominje djevojku kada je sa vama- pričaće o svemu, osim o njoj. Kada je vi spomenete, on će vješto izbjeći razgovor o njoj.

Pokreće Blogger.