Najveća glupost u životu muškarca je izgubiti dobru ženu zbog loše - 7 stvari zbog kojih žale

Dešava se često da raskinete sa partnerom, a onda na neki način patite zašto se to desilo. Iako ste se rastali sporazumno, bude vam krivo i želite da budete s njim. 


Takođe, željeli biste da taj muškarac shvati da ste vi žena za njega i da žali zašto ste raskinuli. Dalje u tekstu pročitajte kada muškarac počinje da žali za ženom:   1. Sasvim je logično da će vas muškarac porediti sa ženom s kojom bude bio poslije vas. Ukoliko uvidi da ona nije za njega, da se ne slažu dobro,biće tužan i žaliće što vas je napustio. 

2. Muškarci kasno shvate da su možda oni pogriješili. Smatra da nije bio dovoljno pažljiv i da je mogao uraditi više za vaš odnos. Ali, to uvidi tek kad prođe određeno vrijeme, a tada je možda već kasno. 3. Žaliće kada mu dosadi samački život. Odjednom je u vezi shvatio da mu treba samoća, ali to ne traje dugo. Postaje mu dosadno, život mu nije ispunjen kao kad je bio s vama i žali što je to uradio. 4. Raskinuli ste, jer muškarac nije bio zadovoljan sa vama. Nije mu se sviđalo vaše ponašanje, vaš izgled, karakter. Raskinuo je sa vama i sve je u redu. Međutim, vi ste pronašli novog partnera koji je bolji i ljepši od njega. Tu ga počinje gristi savjest, jer vidi kako ste srećni pored njega. 

5. Smetale su mu sitnice. Vi ste možda žena posebnog karaktera i on nije mogao to nikako da prihvati. Kada vas izgubi, shvatiće da je to samo obična sitnica i glupost koja nije toliko bitna. 6. Ostavili ste toliko dobar utisak na njega, da će vas se sjećati u svim životnim situacijama. Kada uvidi da često misli na vas u takvim trenucima, žaliće što ste raskinuli. 7. Mnogo je teško kada su muž i žena u vezi bili prijatelji. Nakon raskida, oni bukvalno gube jednog prijatelja. Mnogo ćete mu nedostajati jer nema kome da kaže svoje probleme, svoje tajne.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko imate PRETHODNO DOBIJENU DOZVOLU OD VLASNIKA SADRŽAJA

Pokreće Blogger.