Najveća glupost u životu muškarca je izgubiti dobru ženu zbog loše - 7 stvari zbog kojih žale

Dešava se često da raskinete sa partnerom, a onda na neki način patite zašto se to desilo. Iako ste se rastali sporazumno, bude vam krivo i želite da budete s njim. 


Takođe, željeli biste da taj muškarac shvati da ste vi žena za njega i da žali zašto ste raskinuli. Dalje u tekstu pročitajte kada muškarac počinje da žali za ženom:   1. Sasvim je logično da će vas muškarac porediti sa ženom s kojom bude bio poslije vas. Ukoliko uvidi da ona nije za njega, da se ne slažu dobro,biće tužan i žaliće što vas je napustio. 

2. Muškarci kasno shvate da su možda oni pogriješili. Smatra da nije bio dovoljno pažljiv i da je mogao uraditi više za vaš odnos. Ali, to uvidi tek kad prođe određeno vrijeme, a tada je možda već kasno. 3. Žaliće kada mu dosadi samački život. Odjednom je u vezi shvatio da mu treba samoća, ali to ne traje dugo. Postaje mu dosadno, život mu nije ispunjen kao kad je bio s vama i žali što je to uradio. 



4. Raskinuli ste, jer muškarac nije bio zadovoljan sa vama. Nije mu se sviđalo vaše ponašanje, vaš izgled, karakter. Raskinuo je sa vama i sve je u redu. Međutim, vi ste pronašli novog partnera koji je bolji i ljepši od njega. Tu ga počinje gristi savjest, jer vidi kako ste srećni pored njega. 

5. Smetale su mu sitnice. Vi ste možda žena posebnog karaktera i on nije mogao to nikako da prihvati. Kada vas izgubi, shvatiće da je to samo obična sitnica i glupost koja nije toliko bitna. 6. Ostavili ste toliko dobar utisak na njega, da će vas se sjećati u svim životnim situacijama. 



Kada uvidi da često misli na vas u takvim trenucima, žaliće što ste raskinuli. 7. Mnogo je teško kada su muž i žena u vezi bili prijatelji. Nakon raskida, oni bukvalno gube jednog prijatelja. Mnogo ćete mu nedostajati jer nema kome da kaže svoje probleme, svoje tajne.

Pokreće Blogger.