Mudra žena bi mogla zavesti kojeg god muškarca poželi: 9 korisnih savjeta kako u tome uspjeti

Kada tek počnete da se viđate sa nekim muškarcem, niste sigurni da li mu se sviđate ili ne.


Želite da ostvarite povezanost sa njim i da mu se svidite, ali često ne znate kako. Nemojte da brinete! Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da probudite hemiju između vas i potencijalnog partnera koji bi vam mogli pomoći da utičete na to da on odabere upravo vas. 

1. Održavajte kontakt očima; Kontakt očima ispočetka ne smije da bude predug kako ne biste uplašili muškarca. 3-4 sekunde će biti dovoljno. Kada ga bolje upoznate taj kontakt može biti i duži. 2. Koristite moć dodira, ali ne pretjerujte; Fizički kontakt pomaže jačanju veze samo morate pronaći ravnotežu.Previše dodirivanja na početku veze je neugodno, ali ako se uopšte ne koristi, možete djelovati hladno i distancirano. 3. Smijte se zajedno; Ako imate sličan smisao za humor to treba da iskoristite. Muškarci vole žene koje ih mogu nasmijati, pa ako imate tu sposobnost, iskoristite je. 

4. Planirajte sastanke u kojima ćete oboje uživati; Kada planirate spoj, pokazujete inicijativu i stavljate do znanja muškarcu da vam se sviđa. Bilo bi lijepo pokušati nešto novo zajedno, izaći iz zone komfora. Prvi zajednički i živopisni utisci pomoći će vam da se zbližite. 5. Slušajte ga pažljivo; Ponekad žene mogu pričati baz prestanka, ali je jako važno da dozvolite i muškarcu da dođe do riječi. Pustite ga da govori o onome šta mu je interesantno i pažljivo ga slušajte. 6. Flertujte; Ako vam se muškarac sviđa, nemojte glumiti nedostižnu hladnu kraljicu. Ako vi ne pokažete zanimanje i ne flertujete sa njim, brzo će izgubiti interesovanje za vas. 

7. Vodite računa o svom izgledu; Ne morate izgledati kao super model, ali morate voditi računa o svom izgledu i morate izgledati lijepo za muškarca. 8. Odaberite jedan miris koji ćete koristiti samo kada ste sa njim; Morate mirisati dobro, zato birajte jedan parfem koji će on da pamti i po kome će vas prepoznati. 

9. Budite direktni i otvoreni; Muškarci ne mogu čitati misli i jako ih nervira kad ih žena na to prisili. Ne može znati kako se osjećate ili šta mislite. Zato pričajte. Cijeniće vašu iskrenost.

Pokreće Blogger.