Detaljan mjesečni horoskop za Septembar - Šta bi mogli očekivati Vaga, Škorpija i Strijelac

Šta bi mogli očekivati Vaga, Škorpija i Strijelac 


Vaga: Za osobe rođene u znaku Vage septembar bi mogao biti prelomni mjesec. Sada ćete moći napraviti hrabar korak naprijed. Neki od vaših najbližih prijatelja bi vam mogli pružiti mnogo topline i neizmjernu podršku u vašim planovima. 

Ljubav, uspijeh i priznanja bi vas mogli pratiti na svakom koraku. Jedna osoba koju ste skoro upoznali bi vam mogla ponuditi svoje partnerstvo koje bi moglo biti jako uspješno. U ljubavnim odnosima budite bliski sa osobom koja vam je pokazala veliku naklonost i pokazala da je osoba na koju uvijek možete računati. 



Atmosfera na radnom mjestu neće biti povoljna. Moglo bi se pojaviti mnogo nervoze i razdražljivosti. Pokušajte da nađete ravnotežu i pokušajte da smirite situaciju. Najpovoljniji dani u septembru bi mogli biti 8, 9, 14, 16, 23. Škorpija: Bićete premoreni obavezama i dužnostima koje su vam dodijeljene.

Pokušajte pronaći bar malo vremena za sebe da se malo opustite i potrudite se da vas u tim trenucima niko ne uznemirava. Budite oprezni sa ljudima koje svakodnevno srećete jer bi vam neka osoba lako mogla odvratiti pažnju i skrenuti vas sa vaših planova. 



Septembar će biti povoljan mjesec za timsli rad, pa je dobro da se okružite ljudima kojima možete vjerovati. Oni bi vam mogli pomoći da pokažete najbolju stranu sebe. Najpovoljniji dani u septembru za osobe rođene u znaku Škorpije bi mogli biti 2, 6, 20, 27, 30. 

Strijelac: U septembru ćete osjećati veliku slobodu i bićete puni pozitivne energije. Iskoristite ovaj povoljan period za društvene sastanke. Osobe rođene u znaku Strijelca, Djevice i Blizanaca bi mogle igrati značajnu ulogu u vašem životu. 

Sredinom mjeseca se pripremite za jako zanimljiv i uzbudljiv društveni život. Pokazaćete veliku predanost dok se budete pripremali za neke projekte. Ako se dobro pripremite imaćete priliku zasijati i steći priznanje od svojih nadređenih. 

Krajem mjeseca biste mogli dobiti jednu važnu vijest koja bi mogla donijeti mnoštvo pozitivnih promjena u vaš život. Zato pokažite strpljenje. Najpovoljniji danu u septembru za Strijelčeve bi mogli biti 14, 15, 19, 22, 23.

Pokreće Blogger.