Žena se nikada neće umoriti od ljubavi - Umoriće se od života u laži

Žena se nikada ne umara od snova, od nadanja, od vjerovanja, ali joj je lako dosadi život u laži. 


Ne postoji muškarac na svijetu koji može izmjeriti žensku ljubav, strpljenje i nadu, kao što niko ne može razumjeti žensku bol. Ne odlazi ona iz ponosa, ne odlazi da bi dokazala da može otići, ona odlazi jer je boli kukavičluk. Sjećate se kad vas je molila da joj ne lažete? Možda da a možda ne? 

Ona više ne traži odgovore kao nekada. Dosta joj je razotkrivanja tvojih laži koje si branio cijelim svojim bićem. Stavila je svu svoju ljubav pred tebe, čovjeka koji ju je lagao i koji ju je povrijedio kao niko do sada. Nema većeg grijeha nego povrijediti ženu i nanijeti joj bol i tugu. 



Žena je simbol žrtve, ali i pobjede. Žena vam može biti najveći poklon ili najveće prokletstvo. Ti si taj koji bira  šta od toga ćeš probuditi u njoj. Laž nije ništa novo za ženu, ali zapamti da će ona uvijek znati kada joj lažeš, žene to osjete i vide u vašim očima. 

Znaće, ali će svejedno ostati i daće ti priliku da joj kažeš istinu. Daće ti koliko god je prilika potrebno da se iskupiš, ali kada jednom odluči da je dosta, dosta je. Kada se jednom umori od laži, više ne postoji način da je zadržiš pored sebe. 



Žena će te voljeti neograničeno i bezuslovno, čak i ako umjesto meda na njezinim usnama tiho spava pelin, ali kada se umori od života u laži ona će otići. Otići će bez okretanja u novi život i novu potragu za muškarcem koji će je voljeti onako kako ona zaslužuje i koji neće njihov odnos graditi na lažima i obmanama. 

Pokreće Blogger.