Filozofija života: Kako znati da li vas muškarac zaista iskreno voli svim srcem

Postoji jedan veoma jednostavan način da saznate da li vas neko iskreno voli. Onaj ko iskreno voli on vas prihvata jer je prava ljubav prihvatanje. 


Čak i ako to ne primjećujemo u svakodnevnom životu, prihvatanje je apsolutna ljubav i iskreno prijateljstvo. Ako muškarcu postavite jedno jednostavno pitanje možete saznati mnogo toga. Pitajte ga samo kakva žena bi želio da budete? 

Ako brzo i energično odgovori da bi trebala biti odgovornija, ljubaznija, velikodušnija, trebali biste biti pažljiviji sa njim. Ako vam kaže da biste trebali više raditi, paziti na svoj izgled, biti precizniji, biti sposobni da se žrtvujete za druge bez oklijevanja i ako se njegov spisak o tome kako biste trebali izgledati nastavlja u nedogled, taj muškarac vas ne voli. 



Muškarac koji vas voli će prvo dobro razmisliti o vašem pitanju, a onda će reći da biste trebali prije svega biti zdravi. Da li bi trebali biti bogatiji ili uspješniji, to mu nije važno, važno je da ste živi i zdravi. To je muškarac kakav vam treba i kojeg trebate imati pored sebe. Onaj koji vas prihvata.

Njemu treba samo da budete tu pored njega i to je sve što mu je potrebno jer ste mu dobri upravo takvi kakvi jeste. Takav muškarac vas zaista voli i prihvata vas onakvima kakvi jeste. A ako nešto traži od vas, na primjer da se više odmarate, da vježbate, da jedete, da se toplije obučete, on to od vas traži iz brige i ljubavi.



Ako pored sebe imate muškarca koji kaže da biste trebali biti zdravi, srećni i bliski, onda ste prava srećnica. To je prava ljubav i to je ono što bi svaka osoba trebala imati u životu. Pored takve osobe postajete ono što biste trebali biti jer vas ta osoba takve prihvata.

Pokreće Blogger.