Ljubavna astro analiza do 25.07. - Blizanci ostavite ego po strani, Škorpije ne budite sebične

Detaljna ljubavna astro analiza od 19.jula do 25. jula za sve znakove Zodijaka 


Ovan: Vaš ljubavni život će biti ugodan i pun ljubavi i emocija. Sada je vrijeme da ispravite sve prošle greške koje su utjecale na vašu vezu. Ako ste slobodni, budite oprezni, jer su uslovi dobri i možete se približiti onome što vam treba u životu. 

Krajem sedmice vaš bi se ljubavni život mogao promijeniti. Bik: Planete će biti na vašoj strani i u vaš ljubavni život će unijeti živost i radost. Djelićete intenzivne emocije sa svojim partnerom i uživaćete u strastvenim trenucima. Ako ste slobodni, očekujte iznenađenja. 



Snažna, zanimljiva poznanstva poljuljat će vaš život. Nemojte propustiti priliku koja vam se pruža. Blizanci: Neki manji problemi će zahtjevati da se riješe u ovoj sedmici. Ostavite svoj ego po strani ako želite da riješite nesuglasice koje se jave sa partnerom. 

Ako ste slobodni pokušajte stvari sagledati iz druge perspektive. Nešto veoma značajno bi vam se moglo dogoditi. Rak: Morate priznati da ste dopustili da neki problemi stvore distancu i negativnu atmosferu u vašoj vezi. Međutim, dobra stvar je što ćete u tom periodu dobiti priliku da ispravite stvari, tako da poboljšate situaciju između vas i vašeg partnera. 



Slobodni Rakovi će uživati u ovoj sedmici koja bi mogla biti jako zanimljiva i uzbudljiva. Lav: Prošlo je mnogo vremena od kad ste se osjećali ovako voljeno. Vaše želje se konačno ostvaruju pa ćete moći uživati zajedno sa svojim partnerom u periodu koji dolazi. 

Sada ćete moći zajedno živjeti svoje snove. Slobodni Lavovi bi trebali biti otvoreni i u periodu koji dolazi. Vikend bi vam mogao donijeti neke jako lijepe prilike. Djevica: Ova sedmica će za Djevice biti jako zanimljiva. Dobro ćete se zabaviti sa svojim partnerom, a to je ono što vam je oboma bilo potrebno. 

Pokušajte u ovom periodu napraviti neke planove za budućnost jer je period jako povoljan za to. Ako ste slobodni trebali biste biti otvoreniji ako želite pronaći svoju srodnu dušu. Sreća je na vašoj strani, iskoristite je. Vaga: Planete vam donose strast i emocije. 

Sve što morate učiniti je uživati u ovom raspoloženju sa svojim partnerom i duboko zaroniti u zadovoljstvo. Sada ćete moći duboko priznati ono što ste željeli. To će vam donijeti olakšanje, zato nemojte oklijevati. Za slobodne Vage stvari bi se mogle promijeniti u ovoj sedmici. 

Moguće je novo poznanstvo, ali i nova ljubav. Škorpija: Tvrdoglavi ste i vi to dobro znate. Previše često ste puštali da vas vodi vaša sebičnost koja vam je samo stvarala probleme. Pokušajte promijeniti svoje ponašanje i budite razumniji prema svom partneru. 

Osjetićete mir i olakšanje jer ćete tako moći reći sve što mislite i osjećate. Ako ste slobodni, ne dopustite da vas gorčina pogodi. Izađite, zabavite se, pronađite sebe i, uz naklonost planeta, neočekivano će doći ono za čim čeznete. 

Strijelac: Kako vrijeme prolazi vaša veza postaje sve bolja i bolja, a u ovoj sedmici ćete dobiti priliku za neke važne promjene. Slobodni Strijelčevi će zračiti šarmom koji će vas učiniti jako privlačnim suprotnom polu. Bit ćete u centru pažnje i negdje među svim tim pogledima pronaći ćete onaj koji vas najviše privlači. Jarac: Ova sedmica će donijeti romantično raspoloženje u vaš ljubavni život. 

Uživaćete u vremenu koje budete provodili sa svojim partnerom. Možda ste u zadnje vrijeme naišli na neke prepreke, ali one su sada prošlost. Pred vama je novi početak pun pozitivnih stvari. Slobodni Jarčvi bi mogli upoznati jednu jako zanimljivu osobu koja ih neće ostaviti ravnodušnim. 

Vodolija: Vaš ljubavni život cvjeta. Planete su vam naklonjene i donijeće pregršt dobrog raspoloženja u vaš ljubavni život. Problemi i teškoće su sada daleka prošlost jer vaša veza ulazi u jedno novo razdoblje. Slobodne Vodolije nikako ne smiju odustajati. Ostanite uporni i osoba koja vam se sviđa će vas sigurno primjetiti. 

Ribe: Vaš partner će biti vaša najveća podrška i posvetiće vam svu svoju pažnju i strpljenje. Ostavite po strani sve brige vezane za posao i posvetite se svom partneru. Zabavite se sa partnerom i provedite vrijeme zajedno. Ako ste slobodni, ovo će biti jaklo povoljan period da napravite promjenu u svom životu. Samo je pitanje dana kada će u vaš život ući jedna posebna osoba.

Pokreće Blogger.