Vaš partner možda nije vaša srodna duša - 7 jasnih znakova da ste izabrali pogrešnu osobu

Nismo svi te sreće da sretnemo svoju srodnu dušu i provedemo život pored nje. Neki ljudi ne mogu zamisliti svoju budućnost sa trenutnim partnerom, a to je možda upravo znak da njihov partner nije njihova srodna duša. 


Postoje još mnogi drugi znakovi da vaš partner nije vaša srodna duša i da niste napravi dobar izbor. 1. Ne osjećate se poštovano; Poštovanje ima jako važnu ulogu u svakoj vezi. Ako vaš partner odbija sve vaše ideje sa podsmijehom, vaša veza je neuravnotežena i možda će biti potrebno više truda da bi se vaša veza nastavila. 

2. Niste srećni; Mnoge žene imaju nerealna očekivanja od ljubavi. Pravi partner neće riješiti sve vaše probleme. Ako se osjećate nesrećni, posebno kada provodite vrijeme sa partnerom možda je upravo on uzrok tome. 3. Brzo gubi strpljenje sa vama; Ni jedan srečni par se ne može pohvaliti da se nikada nije svađao tokom veze. 



Ipak, postoje i situacije u kojima se ne želite prepirati, ali vaš partner gubi strpljenje i započinje sukob koji ne želite. Nedostatak strpljenja može ukazati na to vaš partner nije zadovoljan sa vama i vašom vezom. Nažalost, ovaj problem se vremenom može samo pogoršavati i nikada se neće riješiti sam od sebe. 

4. Potpuno ste drugačiji od svog partnera; Rijetki su parovi koji imaju potpunu kompatabilnost u ukusima i aktivnostima, ali važno je da imate neke temelje na kojima možete graditi svoju vezu. Ako volite različitu hranu, različite filmove, muziku i različite aktivnosti, tada problemi sa kompatabilnošću mogu biti preveliki. 



5. Osjećate olakšanje kada niste pored svog partnera; Ako su u vašoj vezi najsrećniji oni trenuci koje ne provodite pored svog partnera i kada ste daleko o njega, to bi moglo značiti da ste izabrali pogrešnog čovjeka. 6. Namjerno poriče istinu; Čak i kada vaš partner ispunjava sve vaše želje, to ne znači da je najsrećnija osoba na svijetu kada je pored vas. 

Kada se krijete sami od sebe i poričete da ste srećni pored nekoga iako to niste, možda je vrijeme da potražite drugog partnera. 7. Instinkt vam govori da griješite; Nakon što ste analizirali sve detalje i još uvijek ne znate da li je vaš partner najpogodnija osoba za vas, vjerujte svom instinktu. 

Upravo on često može biti presudni element koji bi vam mogao pomoći da donesete najbolju moguću odluku.

Pokreće Blogger.