Retrogradni Kiron u Ovnu do 19.12. - Vage posvetite se sebi, Strijelčeve očekuje avantura života

Kiron, mala planeta otkrivena 1977, koja kruži negdje između Urana i Saturna, planetarni je arhetip iscjeljenja i transformacije. Kiron će biti retrogradan od 15. jula do 19. decembra u znaku Ovna.


Kiron je odgovoran za duhovne rane, nesposobnost da se krene naprijed, traume, situacije kada se osjećamo ranjivima i ne možemo sebi pomoći. On istovremeno ukazuje na dubinu razumijevanja, mudrost stečenu iskustvom i našu sposobnost vođenja i liječenja drugih. 

Retrogradni Kiron u Ovnu nam pomaže da postanemo svjesni ko smo zaista. Pomaže nam da otkrijemo sebe i podstiče nas da povratimo svoju odlučnost i nezavisnost, da se borimo za sebe i dobijemo ono što želimo. Pogledajte kako će retrogradni Kiron u Ovnu uticati na vaš znak. 



Ovan: Da biste izliječili prošlost, bez obzira na sve morate sebe staviti na prvo mjesto. Ne osjećajte se krivim što ste sebični. To je jedini način na koji možete popraviti svoje srce i osjećaje kako biste postali najbolja verzija sebe. Fokusirajte se na svoje potrebe i želje. 

Bik: U potrazi za ozdravljenjem moreate odlučiti da na ovo putovanje krenete sami. To znači odvojiti se od onih sa kojima ste bliski da biste napravili promjene u svom emocionalnom životu. Blizanci: Kiron će uticati na vaš sektor prijateljstva i dugoročnih veza. 



Zbog toga je jako važno da se prilagodite zajednici kako biste napravili poboljšanje u svom društvenom životu. Rak: Trudite se da razbijete sve emocionalne barijere koje vas sprječavaju da živite život onako kako vi želite. Možete očekivati neke jako važne unutrašnje promjene koje će imati veze sa ličnim identitetom i načinom na koji djelujete na druge. 

Lav: Novi i uzbudljivi duhovni poduhvat pomoći će vam da pronađete svoje mjesto u svijetu. Dopustite drugima da uče iz vaših iskustava i tada ćete se osjećati ispunjeno. Kiron će vam pomoći da započnete nove projekte, poboljšate dnevnu rutinu i način na koji brinete o sebi. 

Djevica: Retrogradni Kiron će osigurati da prošlost ostavite iza sebe i da dobijete veze koje su vam istinski potrebne. Stoga su velike šanse da započnete vezu sa nekim koga dugo poznajete, a to bi vam moglo pomoći da zaboravite prošlost. 

Vaga: U ovom periodu ćete imati potrebu da posvetite više pažnje sebi. Postavićete sebi neke nove prioritete koji će vam pomoći da udovoljite nekim svojim željama. Iako neki ljudi mogu misliti da ste sebični, ovo bi vam moglo pomoći da pronađete svoj mir. 

Škorpija: Ponekad možete biti pretjerano opsesivni po pitanju svog ličnog zdravlja i pomalo hipohondar. Umjesto da iznova i iznova razmišljate o svom zdravlju preduzmite nešto povodom toga. To će vas umiriti. Strijelac: Ako su u vašem životu stvari do sada bile dosadne, od sada ćete moći uživati u avanturi svog života. 

Retrogradni Kiron vam donosi tajnu ljubavnu vezu koja će vas odvesti na sedmo nebo. Jarac: Kiron u Ovnu će vam pomoći da upoznate mnogo novih i zanimljivih ljudi. Pozitivcan uticaj ovog tranzita biće jako povoljan za vaše veze. Obratite pažnju na znakove. 

Vaša srodna duša vam je možda ispred nosa. Vodolija: Osjećaćete potrebu za avanturom, a to je samo jedan od efekata koje retrogradni Kiron ima na vas. Na poslu biste mogli započeti novu ljubavnu vezu, pa bi bilo poželjno da obratite više pažnje na ljude koji vas okružuju. 

Ribe: Kiron će favorizovati sektor putovanja, ali i ličnu filozofiju. Iskoristite svoje slobodno vrijeme da pronađete svoj unutrašnji mir, ali i da zaliječite rane iz prošlosti. Ako ste sanjali o putovanju na neko posebno mjesto, sada je vrijeme da to i ostvarite.

Pokreće Blogger.