Mlad Mjesec u Raku 10.07. - Znakovi Zodijaka koje bi mogla pratiti velika sreća

Ovaj posebni mlad Mjesec koji će se pojavljuje u znaku Raka 10. jula, će nam pomoći da promijenimo pristup svojim osjećanjima i ličnim odnosima. 


Većina ljudi će biti pozvana da preispita svoje emocionalne reakcij i način na koji pokazuju osjećanja ljudima koji su im bliski. Za pripadnike onih znakova na koje će ovaj mlad Mjesec najmanje uticati stvari će se dešavati manje haotično. 

Pogledajte da li ste vi među onima koji će se moći opustiti za vrijeme ovog mladog Mjeseca. Ovan: Sukobljeni aspekt između Venere i Urana mogao bi izazvati zabrinutost kod nekih znakova, ali za kardinalnog Ovna ovaj sukob se više prilika za reviziju i uređivanje vašeg unutarnjeg kruga kako bi bolje odgovarao vašim emocionalnim potrebama. 



Venera će biti smještena u vatrenom znaku Lava koji je fokusiran na sebe, strast i vitalnost. Mlad Mjesec će obasjati ono u čemu ste strastveni i šta vas čini srećnima. Takođe, pomoći će vam da usavršite odnose u kojima se osjećate najugodnije. 

Blizanci: Vaša sposobnost da bilo koga šarmirate kroz razgovor pomoći će vam da se krećete kroz promjene koje je donio mladi mjesec u Raku. Ova lunarna faza poslužiće kao podsjetnik na izražavanje emocionalne zahvalnosti za vaše najbliže prijatelje. 



Mogli biste se osjećati nadahnuto da proširite svoj unutarnji krug ili stvorite značajne odnose sa nekim novim i nevjerovatnim ljudima. Vaga: Vage svoj lični život shvataju jako ozbiljno i to je dobro poznato svima. Način na koji se izražavate u vezi je jedna od mnogih vaših snaga koje će vam dobro doći za vrijeme ovog mladog Mjeseca. 

Preuzimanje inicijative u okviru vaše veze vam je prirodno, pa ćete uprkos sukobu između vaše vladajuće planete Venere i Urana vjerovatno pokoriti sve promjene koje se nalaze pred vama. Iskoristite ovaj mlad Mjesec maksimalno i energiju koju vam on šalje.

Pokreće Blogger.