Fizički izgled je važan ali nije presudan - Muškarci ne napuštaju žene koje posjeduju 5 kvaliteta

Fizička ljepota jeste važna, ali nije ono što muškarci zaista cijene kod jedne žene i zbog čega će ostati sa njom do kraja života. 


Nije rijedak slučaj da čujemo kako muškarci napuštaju lijepe, ljubazne, brižne i verne žene zbog neke druge. Pa šta je onda to što muškarce privlači ženama i zbog čega ostaju pored njih zauvijek? Odgovor na ovo pitanje je prilično jednostavan - muškarci ne napuštaju zanimljive žene. 

Ali, kako izgleda zanimljiva žena? Zanimljiva žena ima svoj stav i može raspravljati o svemu. Nemojte vjerovati onima koji kažu da zanimljiva žena svoje mišljenje zadržava za sebe. Žena koja je pametna i koja je sposobna izraziti svoje mišljenje je jako privlačna pripadnicima jačeg pola. 



Pametna i pristojna žena zna kako impresionirati muškarca. Zanimljiva žena cijeni sebe. Ona tačno zna šta zaslužuje i pored sebe želi pristojnog muškarca koji će da je cijeni. Njoj nije potrebno da se dodatno ističe. Ona je jedinstvena osoba koja je postigla mnogo u životu. 

Zanimljiva žena ima svoje interese. Ne živi isključivo od muškarca i njegovih interesa, jer ima svoje. Njoj je potreban muškarac koji će joj omogućiti da se ostvari kao osoba i zbog toga će ga poštovati. Zanimljiva žena je zahvalna na pažnji koju dobija. 



Muškarci volje kada na njihov kompliment žena odgovori sa osmijehom i iskrenom zahvalnošću. Time pokazuje ne samo da prihvata kompliment, već i da je sigurna u sebe. Zanimljiva žena brine o sebi. Žene vole kada izgledaju privlačno i atraktivno, ali znaju da fizička ljepota nije uvijek najvažnija.

Sposobnost da se brine o sebi i izgleda privlačno je glavna stvar koju muškarac očekuje od žene. Zato volite sebe, trudite se da budete bolji i muškarci će to sigurno primjetiti.

Pokreće Blogger.