Često su spremni na sve da postignu svoj cilj - Znakovi Zodijaka koji su skloni manipulacijama

Manipulacija se često smatra jako lošom kvalitetom, ali iako je ovo opasan talenat, može se iskoristiti kako u loše, tako i u dobre svrhe.


Neki od znakova Zodijaka su sposobniji u manipulisanju od drugih i često su u stanju učiniti sve kako bi došli do svog cilja. Osobe rođene u tim znakovima će upotrijebiti svoje moći uvjeravanja da pomognu onima kojima je pomoć potrebna, da se bore za ono u što vjeruju, da prosvijetle i uzdignu onoga koga sretnu. 

Sa druge strane, oni takođe mogu koristiti svoje talente za grozne stvari, koje se ne mogu ni zamisliti. Blizanci: Blizanci su obično osobe sa dva lica i uvijek pokazuju ono koje više odgovara situaciji u kojoj se nalaze. Po prirodi su jako prilagodljivi te se mogu prilagoditi svakoj situaciji i grupi u kojoj se nađu. 



Jako su vješti u komunikaciji, skloni su laskanju i izjavama koje ponakad nisu istinite. Njihove manipulacije su često više jezičke i nisu toliko opasne ukoliko oni ne žele da budu. Rak: Budući da su rijetko kada direktni u svojim namjerama, Rakovi mogu pribjeći raznim manipulacijama kako bi dokazali ono što žele. 

Oni su često veoma nepovjerljivi prema drugima, ali su istovremeno i jako dobri detektori ljudskih osjećanja što im može olakšati manipulaciju. Njihova želja za ljubavlju i konstantna sumnjičavost prema ljudima im često stvara mnogo stresa. 



Sve što Rakovi žele je držati one koje voli blizu sebe. Oni imaju puno ljubavio za pokloniti, možda više od svih drugih znakova Zodijaka. Škorpija: Škorpija veoma prikladno simbolizuje najmanipulativniji znak Zodijaka. Oni su mala podla stvorenja čiji neočekivan ubod može da vam zada težak udarac. 

Osobe rođene u znaku Škorpije su sposobne otkriti vaše slabosti, mogu vam reći tačno ono što želite čuti i pamte sve ono što ste im ikada rekli, ako im te informacije nekada budu zatrebale. Ono što ih čini tako moćnima je to što savršeno dobro vide u mraku, a to im omogučava da lako zaobiđu druge. 

Iza svih njihovih lukavih načina kojim se koriste ne krije se samo pokušaj sticanja kontrole, već i želja da zaštite svoje interese i inetrese onih do kojih im je stalo. Ako imate Škorpiju na svojoj strani jako ste srećna osoba, a ako je imate za neprijatelja, čuvajte se.

Pokreće Blogger.