Ako vam se žena sviđa pokažite to - 2 glavna razloga zašto žene gube zanimanje za muškarca

Romantična je vrlo složen fenomen koji zavisi od mnogih faktora. Postoje dvije glavne stvari koje žene privlače muškarcima i bez kojih one gube interes za njih. 


Muškarac treba biti zainteresovan i zanimljiv i te dvije stvari bi uvijek trebale ići zajedno. Ako jedne nema sve pada u vodu. 1. Kada je muškarac zainteresovan, a žena osjeti da je muškarcu zanimljiva, to je privuče. Muškarac bi uvijek trebao da se trudi da zavede ženu jer će ona u protivnom izgutiti interes. 

On treba da se interesuje za njen život, šta ona voli i šta ne voli. Ako se muškarac ne interesuje za život žene ona će smatrati da nije zainteresovan za nju i izgubiće interes za njega. Muškarac bi trebao predvidjeti želje svoje žene i nadmašiti njena očekivanja. 



Kad je muškarac zainteresovan za ženu, neprestano će nastojati da zaobiđe potencijalne rivale. Ako muškarac ni ne pokuša shvatiti kako da udovolji ženi, ona gubi zanimanje za njega. Ženama je jako privlačno kada joj muškarac pokaže da je želi i kada joj to stalno govori. 

Privlačno im je kada muškarac izrazi svoje misli i osjećanja. 2. Kada je muškarac zanimljiv; Da bi žena bila zainteresovana, muškarac mora biti zanimljiv. Mora pokazivati radoznalost prema svijetu oko sebe i neprestano učiti. Mora imati principe i neprestano ih slijediti. 



Mora održavati duboke odnose sa prijateljima i porodicom. Mora poštovati prije svega sebe i brinuti se o sebi. Mora imati svrhu u životu. Kombinacija ova dva faktora vrlo je privlačna ženama. Jedno nije dovoljno. Ako muškarac poludi za ženom, ali joj ne može ništa ponuditi, žena će izgubit interes. 

Ako je muškarac vrlo zanimljiv i živi bogat, raznolik život, ali uopće ne pokazuje interes za ženu, ona će izgubit interes za njega.

Pokreće Blogger.