Slušajte svoj unutrašnji glas - Znakovi Univerzuma koje ne bi smjeli zanemariti

Univerzum nam neprestano šalje znakove koji nam mogu pomoći da postignemo svoje ciljeve i postanemo ono što želimo biti. 


Zbog toga je jako važno pažljivo obratiti pažnju i ne zanemarivati signale koje nam šalje Univerzum. Ako počnete obraćati pažnju na znakove Univerzuma, shvatit ćete da su to znakovi koji vam mogu otvoriti vrata za postizanje sreće i stvaranje života kakav želite. 

Posebnu pažnju obratite na sledeća 4 znakova koje vam svemir šalje, a koji vam mogu biti od velike pomoći. 1. Osjećate radost; Kada osjećate snažan osjećaj radosti to je znak da se na dobrom putu. Suprotno tome, kada se osjećate nervozno, tužno i nezadovoljno, znači da ste na pogrešnom putu. 



Ako ste nezadovoljni svojim poslom, kućom u kojoj živite ili bilo kojim drugim aspektom svog života, Univerzum bi vam mogao pokazati put ka promjeni. Promjena može biti vanjska, poput promjene posla ili unutrašnja, poput promjene stava prema vešem poslu ili prema drugima. 

Počnite obraćati više pažnje na trenutke radosti koje osjećate jer bi to mogli biti znakovi Univerzuma. 2. Fizička bol; Morate početi obraćati više pažnje na bilo koju fizičku bol koju osjećate. Bol vas upozorava da sa vašim tijelom nešto nije u redu i što prije otkrijete o čemu se radi, prije ćete moći spriječiti da vaše tijelo bude ozbiljno povrijeđeno. 



Bol ponekad može biti znak stresa tjeskobe i zabrinutosti. U svakom slučaju ne smijete zanemariti fizičku bol. 3. Misli koje se ponavljaju; Treća stvar na koju morate obratiti pažnju su sve one misli koje se često ponavljaju. To može na primjer biti neka pjesma ili san koji se ponavlja. 

Ponekad kada nam se u glavio vrti jedna ista pjesma, to može biti znak da se naša podsjvesna osjećanja manifestuju kroz osjećanja koja nosi ta pjesma. Ili ako stalno sanjamo isti san, to nam naša podsvjest govori šta nas muči i šta bi trebali promijeniti. 

4. Unutrašnji glas; Jedna od najvažnijih stvari kojima bi trebali posvetiti pažnju je vaš unutrašnji glas. Kada trebate donijeti neku odluku, a niste sigurni, dajte sebi malo vremena da razmislite. Često se odgovor nalazi u nama, ali ga nismo svjesni. 

Postoji jedan jako efikasan način za podsticanje intuicije a to je meditacija. Postoje neke jako jednostavne i brze tehnike koje možete lako naučiti.

Pokreće Blogger.