Razlozi zbog kojih mnogi muškarci neće zaprostiti ženu - Burma nije za svaku ženu

Nekada sam mislio da je jedini dokaz čovjekove ljubavi prema ženi to što želi da je oženi. Međutim, sada kada imam već više od 30 godina, shvatam da to i nije baš istina. 


Postoji mnogo razloga zašto mušakarac ne želi da vas oženi, ali to nema nikakve veze sa vama ili njegovim osjećanjima prema vama.  1. Misli da nije spreman za brak: Žene su obično brže u planiranju vjenčanja i svega ostalog oko toga, ali muškarac ima svoj neki tempo u vezi i smatra da prvo mora da bude finansijski stabilan za brak. 

To ne znači da on ne planira da se ženi, ali mu je važno da ima ispunjene svoje ciljeve i da mu karijera dobro ide prije nego što se oženi.  2. Nije spreman za brak sa vama, jer ne smatra da ste vi „ona prava“: Nije toliko strašno da čujete od muškarca „ nije do tebe, nego je do mene“ , ali jeste kada čujete „nije toliki problem u meni, ali jeste u tebi“. 



Vi se njemu vjerovatno sviđate i lijepo mu je sa vama, ali jednostavno nije razmišljao o braku sa vama, pa zbog toga smatra da vi niste ta koju bi on oženio, nego neka druga.  3. Ne vjeruje u brak kao instituciju: Nekim muškarcima to jednostavno nije potrebno. 

Moguće je da su njegovi roditelji razvedeni i zbog toga smatra da mu to ne daje nikakve garancije da se i on oženi i bude braku.  4. Osjeća pritisak zbog vaših očekivanja: Možda previše očekujete od njega povodm njegove prosidbe ili jednostavno nije dovoljno zreo po pitanju toga. 



U svakom slučaju ne treba sebe da krivite zbog toga, jer to su neka normalna očekivanja koja vi želite od njega.  Možda je njega isto tako i strah i ne želi vas razočarati jer vi zamišljate na drugačiji način i u svojoj glavi imate već neku određenu ideju o njegovoj prosidbi. Ako je u tome slučaj, onda bi bilo najbolje da sa njim otvoreno popričate o tome. 

5. Niste još uvijek pokrenuli temu o tome: Postoji velika mogućnost da on i ne zna da vi želite da se vjenčate, ili jednostavno još uvijek ne razmišlja o tome. Nemojte da očekujete od njega da vam pročita misli i shvati šta vi želite, jer svaka osoba ima određeno mišljenje o braku, pa bi bilo najbolje da popričate sa njim na tu temu da bi čuli kakvi su njegovi stavovi o svemu tome.

Pokreće Blogger.