Postoji samo jedan način da privučete pažnju muškarca - Ako si zanimljiva sebi bićeš i drugima

Svaka žena se trudi i želi biti dobra žena jer je to najboli kompliment koji može dobiti. Ipak, ne znaju sve žene kako postati dobra žene, ne znaju gdje početi i kako prava žena zaista treba izgledati. 


Postoji jedan jako jednostavan način da postanete dobra žena i da privučete pažnju muškaraca, a to je da volite sebe. 1. Prava žena se ne bori; Veze nisu samo lijepo udvaranje i priznanje vječne ljubavi. To je također stalni posao, što ženama nije uvijek lako. Za mnoge od nas veze se pretvaraju u stalne borbe. 

Borimo se sa sobom, svojim nedostacima i sa mnogim stvarima koje smatramo pogrešnim. Prava žena prije svega voli sebe, ne želi nikome ništa dokazivati niti želi nekoga mijenjati. Ona ili prihvata situaciju onakvu kakva jeste i uči živjeti sa njom ili odlazi. 



 2. Prava žena cijeni sebe; Prava žena vjeruje u sebe i svoje principe. Ona gaji jaka osjećanja prema sebi i ne zavisi o ljubavi muškarca. Ona tačno zna šta želi u vezi i šta ne želi. Ne boji se da ostane sama jer je sposobna da usreći sama sebe.

Ona ima dovoljno hrabrosti da izrazi svoje želje i kaže šta joj je potrebno. 3. Prava žena je ispunjena; Ako žena nije sigurna u sebe i ne voli sebe, ona će tu ljubav tražiti od muškarca. Takvoj ženi su potrebna osjećanja i stalna potvrda ljubavi. 



Upravo zbog toga žena treba da radi na sebi, da se bavi sama sobom, a ne muškarcem. Naučite cijeniti sebe, voljeti sebe i poštovati sebe i tada će vas i muškarac voljeti. Žena koja se žali na nedostatak ljubavi ne voli sebe. 4. Prava žena je sigurna u sebe; Odnose možete graditi samo sa osobom koja je približno jednaka vama. 

Ako ste sigurni u sebe, imate životne ciljeve, bavite se samorazvojem tada ćete privući sličnog muškarca koji teži rastu u karijeri i svestrano zanimljivom životu. Ako radite na sebi i imate širok spektar interesovanja moći ćete bilo koji razgovor učiniti zanimljivim. 

Muškarci vole da se druže sa strastvenim ženama koje se bave samorazvojem, mentalnim i duhovnim, i koje nisu fiksirane na jedno. 5. Prava žena ima svoje snove i ciljeve; Svaka osoba ima svoj san, svoj životni cilj. Slijedite ga pažljiv i pravite male korake kako piste ga postigli. 

Samo onaj ko je izgubljen u životu nema cilj. Zato morate tražiti sebe, baviti se sobom. Imati cilj u životu daje određeno značenje onome što radite da biste ga postigli. 6. Prava žena nije opsjednuta muškarcima; Postoji samo jedan način da privučete pažnju muškarca, da volite sebe, da postanete zanimljivi sebi, da naučite da budete sretni bez muškarca. 

Ako ste u periodu poznanstva, onda se nemojte fokusirati na određenog kandidata za životne saputnike. Mnogo ih je u vašoj blizini. Za početak privucite nekoliko kandidata, stvorite osjećaj konkurencije. Ne bojte se izlaziti sa više muškaraca, jer ste vi u procesu izbora. 

Ako postoji muškarac prema kojem niste ravnosušni, nemojte se truditi da ga obasipate pažnjom. Ako vidite da on ne gaji ista osjećanja prema vama, nemojte pokušavati da ga natjerate da se zaljubi u vas. Ljubav treba da bude obostrana i ne možete nikoga natjerati da vas voli. Samo ćete izgubiti vrijeme, snagu i energiju.

Pokreće Blogger.