Poljubac je slatki ključ: 7 suptilnih načina da navedete muškarca da uradi sve za vas

Ako želite da znate kako da dobijete od svog partnera sve što želite, evo malog nagovještaja: prestanite se žaliti. Izbjegavajte svađanje, žaljenje, prigovaranje, suze i durenje. 


Pitali smo grupu žena , koji to trik koriste da bi dobile šta žele i dobili smo kao odgovor neke sasvim jednostavne trikove:  ''Dama u nevolji'' Svaki put kada želim da on nešto uradi za mene, pokušam ovaj trik. Nisam naivna , ovako samo želim da dodam malo ekstra šećera na kolač a on se osjeća kao moj lični heroj.

Pružite mu nešto što voli Moj momak obožava iznenađenja , iako to ne priznaje, tako da se ja uvijek trudim da ga nečim iznenadim, makar to bila i najmanja sitnica. Ako sam to veče izašla sa prijateljicama, na povratku kući kupiću mu njegov omiljeni kolač. Takav mali znak pažnje ne može proći nezapaženo.



Pustite ga neka misli da je ideja bila njegova ''Jedan od najboljih savjeta koje mi je dala majka kada sam počela da izlazim sa svojim sadašnjim suprugom bio je sljedeći: pusti ga neka misli da je to bila njegova ideja. Primjer? Kada god želim da on uradi nešto za mene, potrudim se da misli da je to bila njegova ideja, iako možda nije. 

Činjenica da on misli da je pobjedio nas provede kroz sve nesuglasice bez ogrebotine''  Pitajte ga finim tonom  Možda vam se čini suludo, ali pitajte šta želite u najljepšem mogućem tonu glasa i pritom objasnite zašto vam je to važno. I zaista to mislite. Ko može reći ne na tako nešto?'' 



Obaspite ga komplimentima  Uvijek mu uputim par lijepih riječi prije nego zatražim bilo šta. Lijepa riječ i gvozdena vrata otvara, zar ne? Ne činite to naravno samo onda kada vam nešto treba, trudite se da mu uljepšate svaki dan svojim riječima i pojavom. Svakako će to cijeniti.'' 

Poljubac je slatki ključ Ne postoji ništa slađe, nego poljubac prije nego pitate za nešto. To je moj način da kažem: da, želim nešto od tebe ali ne želim da se oko toga svađam. Mislim da će svako to cijeniti i zar postoji osoba koja ne voli da je poljubite? 

Učinite mu uslugu Ja napravim večeru za nas dvoje, a on počisti sa stola bez toga da mu ja prigovaram oko toga. Nakon što preuzmete inicijativu i njemu je mnogo jasnije da na uslugu koju ste učinili za njega treba odgovoriti uslugom. Dobro se dobrim vraća. Ne možete očekivati da vam neko uvijek čini usluge a da vi to nikada ne uzvratite. Razmislite o tome sljedeći put kada vam nešto zatreba.’'

Pokreće Blogger.