Nisu sve afere sklopljene iz strasti - 5 razloga zašto je druga žena bila sa vašim muškarcem

Ako ovu situaciju gledate iz ugla prevarene žene, onda je ljubavnica u ovom slučaju: Sebična, nemoralna, laka, očajna, prosto bezobrazna 


Naravno, kada ste u situaciji da vas muškarac kojeg volite izda i prevari sa drugom ženom, vi tada vjerujete da je ta druga žena bezvrijedna stvar i jedno posebno lice zla. Međutim, prije svega, uopšte ne treba da vam je važno ko je ona i šta je ona , jer ste vi ta osoba koja sada ima posla sa muškarcem izdajnikom i to onaj muškarac kome ste vjerovali i voljeli ga više od sebe. 

Što se tiče žene koja je bila sa vašim muškarcem, njeni razlozi su vrlo banalni i poslije ovih nekoliko stvari koje vam navedemo, možda dođete u situaciju i da saosjećate sa njom ako ih prepoznate: 



1. Trebala joj je pažnja i tu pažnju je i dobila: Možda joj je jednostavno nedostajala neka vrsta pažnje u vezi ili uopšteno u životu. Svaka žena u svom životu želi da se osjeća poželjno i da joj se posveti pažnja, tako da je svu pažnju koju je tražila, u stvari i dobila na kraju od vašeg muškarca. 

 2. Vaš muškarac je učinio prvi korak da je upozna: Nisu samo žene te koje žele pažnju i strast, i muškarci su isto takvi. Žele da se osjećaju sposobni, zgodni, poželjni. Ako mu neka druga žena daje do znanja da on jeste takav, tada je skloniji da vas prevari sa njom. 



Ako muškarac ima potrebe koje mu nisu zadovoljene ili ne osjeća da mu se daje pažnja sposobnog, zgodnog i poželjnog muškarca, to je odlična prilika za njega da vas prevari. Prestanite da za sve krivite njegovu ljubavnicu i bolje sagledajte sve stvari u svojoj vezi. 

3. Oženjeni muškarac je sigurniji od prevare, nego onaj u vezi: Oženjena osoba može pružiti pažnju, strast, vrijeme, iskustvo, intimne potrebe, emocionalno zadovoljstvo, bez svakodnevnih kućnih obaveza, odgajanja djece i raspodjele porodičnog budžeta. 

Muškarci koji su u braku, često su sigurniji da ne prevare svoje žene, jer su njihove potrebe zadovoljene, pa čak i one intimne. Dok muškarac koji je u vezi sa ženom, često mu se dešava da njegove potrebe nisu zadovoljene i zato nailazi na žene koje su spremne da mu takve potrebe pruže i zadovolje ih. 

4. Žena jednostavno želi avanturu: Postoje žene kojima je svejedno da li je neki muškarac zauzet i da li je nečiji. Njima je jednostavno bitno da probaju nešto novo sa nekim, a ako je to još i „zabranjeno voće“, onda je njima to još i bolje. Nemaju puno nekih uspomena iz života i traže da ih ispune kroz različita intimna iskustva sa zauzetim muškarcima. 

5. Radi to zato što joj se može: Ona jednostavno ne odbija ponudu koju ona smatra da je dobra ponuda za nju. Intimni odnosi sa vašim muškarcem jeste sebična stvar koju ona može da učini, ali nju to jednostavno nije briga, jer smatra da ako misli da može to da uradi, i uradiće.

Pokreće Blogger.