Tajne jakih žena - Sebe stavljaju na prvo mjesto, biraju simrenost i ne trpe loše odnose

U čemu je tajna jake žene? U čemu leži njena snaga da je to razlikuje od ostalih? Ovakve osobe često drugi doživljavaju kao hladne osobe, kamenog srca i osobe koje ne mogu da razviju bilo kakva osjećanja prema nekome drugom. Ali ovo je daleko od istine. 


Razlika je u tome što su imale bolna iskustva koja su ih osnažila da kroz život koračaju uzdignute glave i postaju pametnije i mudrije. Svi u životu prave greške, ali ovakve žene znaju za šta su sposobne i šta one lično zaslužuju u svom životu. Svoje vrijeme ne posvećuju ljudima koji im ne iskazuju poštovanje. 

Snažne žene koje znaju koliko vrijede u svom životu, ne boje se dati svoje srce, da otvoreno pokažu svoja osjećanja, svoje potrebe, strahove, strasti, emocije. One imaju veliko samopouzdanje i vrlo su nezavisne, i ako im se neko svidi, ne glume da su nedodirljive. Ali neki muškarci ne mogu da podnesu da je neka žena jaka i zbog toga njihova veza se gasi. 



Kada jaka i snažna žena shvati da ljubavi u vezi više nema, ona odmah odlazi i napušta jedan takav odnos. Bez obzira koliko je to za nju bolno, ona neće nikoga ništa da moli. Kada se veza polako gasi, mi moramo da idemo dalje, snagom ratnika i srcem boginje koje voli. Ovakva jedna žena jednostavno zna sebe da poštuje do te mjere da prepozna kada je vrijeme za kraj i odlazak. 

Zna kada je i da li je vrijeme za to da se bori da veza opstane, ali nije spremna da igra igre sa muškarcima koji nisu dovoljno emocionalno inteligentni. Jaka žena zna šta šta zaslužuje i neće pristati na manje od toga. Njeni standardi su visoki, jer ona zna šta nudi ulaskom u vezu i s pravom to traži i od muškarca koji želi da bude njen momak. 



Nije joj u planu površno poznanstvo sa nekim muškarcem, koji će da bude u centru pažnje u svom muškom društvu jer poznaje takvu jednu jaku ženu. Ovakva jedna žena voli u vezi da vodi smislene razgovore i da se poštuje ravnopravnost oba pola u vezi. Ona nije tip cure koja čeka princa na bijelom konju, koji će jednostavno da je osvoji, nego je ona spremna da gradi odnos sa nekim do koga joj je stalo. 

Ne podnosi da je neko uslovljava na nešto ili da manipuliše sa njom. Brzo razmišlja, njena emocionalna inteligencija je vrlo visoka. Ne boji se da kaže na glas ono što misli, vodi svoje bitke sama i iz svih nevolja koje je imala, izlazila je kao pobjednik, donoseći konkretne zaključke. Njena najsigurnija lekcija koju je naučila kroz život je ta da je ona sama sebi uvijek na prvom mjestu. 

Ne odriče se svojih snova i vrijednosti, čak i ako to znači da mora da bude sama do kraja svog života. Naučila je kroz život kada treba da odustane, a to je občino u prilikama kao što su toksične veze. Ako neko ne može da cijeni njenu pravu i iskrenu ljubav, ona je spremna da ode.

Pokreće Blogger.