Neki prijatelji čine više štete nego dobrog: 15 znakova da vaša prijateljica i nije baš sjajna

Prijateljstva su jedna od najvažnijih stvari u životu. Kod djevojaka, podrška njihovih najboljih drugarica je jedna od najbitnijih stvari kroz različite aspekte života.  Naravno, realna situacija da ne možete svakome ni da vjerujete. 


Čak i oni koji se pretvaraju da su vam najbolji prijatelji mogu da podlim metodama naprave štetu u vašim životima. Treba da se pazite ovakvih ljudi u vašem životu, i u ovih 15 znakova možete da prepoznate da li su vaše najbolje prijateljice, u stvari i prave prijateljice. 

1. Svaki put kad ste zajedno, ona mora da bude u centru pažnje: Ona uvijek mora da bude glavna i u centru pažnje kada ste u društvu prijatelja. Vrlo je egocentrična osoba i traži da joj se udijele komplimenti. 



2. Uvijek se pravda da ne može da se druži sa vama i vašim drugim prijateljima: Uvijek ima spreman neki odgovor ili opravdanje zašto ne može da provede vrijeme sa vama i vašim drugim prijateljima, jer ovim vam daje do znanja da joj se oni ni ne sviđaju. 

3. Uvijek se sa tobom svađa i žali na nešto: Uvijek se svađa sa tobom oko nekih stvari, i ne možete nikako da se usaglasite u većini stvari. Međutim, kada se ne svađate, tada ona uvijek žali na nešto i nije joj po volji.



4. Vrlo je konfliktna ličnost: Gdje god da se nađete vas dve, ona uvijek privlači neki konflikt sa nekim. Umjesto da vaše druženje teče u opuštenoj atmosferi, ona ga čini stresnijim svaki put kad ste zajedno.

5. Svoju privatnost čuva samo za sebe: Imaš osjećaj ponekad kao da je ne poznaješ dobro jer sve svoje privatne stvari drži za sebe i ne želi tebi da se povjerava o njima.  6. Uvijek se takmiči oko nečega sa prijateljima: Nikada nije srećna kada čuje da je neko napravio neki uspjeh u svom životu, i pokušava da nadmaši svoje prijatelje u tome. 

7. Oslanja se na laži i obmane da bi privukla pažnju: Uvijek laže i priča neke izmišljene priče da bi privukla pažnju na sebe i empatiju drugih ljudi. Ne služi se iskrenošću u društvu drugih ljudi.  8. Želi da se druži samo kada joj treba nešto: Jedini način da se druži sa prijateljima je kada nešto od njih treba. Ako ne vidi neku veću korist od njih, neće biti voljna da se druži. 

9. Nije tip osobe koja će pomoći svojim prijateljima da ostvare svoje ciljeve: Ne zanima je puno pomoć svojim prijateljima oko postizanja i ostvarenja njihovih ciljeva.  10. Priča loše o prijateljima iza njihovih leđa: Uvijek je raspoložena da priča svojim prijateljima iza leđa, tako da ne možeš ni biti sigurna da ne priča i o tebi kada ti nisi tu. 

11. Odaje tajne svojih prijatelja drugim ljudima: Povjerenje joj nije poznata stvar. Uvijek je spremna da oda neku tajnu svojih prijatelja bez obzira što su se njoj povjerili.  12. Ljubomorna je kad se njeni prijatelji druže bez nje: Vrlo je posesivna osoba. Smatra da može da kontroliše ljude sa kojima se druži. 

13. Instinkt ti govori da nešto nije kako treba: U dubini duše jednostavno osjećaš da nešto nije kako treba i da ovoj osobi ne treba da vjeruješ.  14. Voli da se ponaša nadmeno prema svojim prijateljima: Kada je u društvu svojih prijatelja, dešava joj se da ih ponižava i da im daje do znanja da je ona bolja od njih u svakom smislu i da njima nešto fali. 

15. Prati je reputacije lošeg prijatelja: O njoj se već priča da je loša prijateljica, i to trebaš uvijek da shvatiš kao znak da ako nikome do sada nije uspjela da ostane prava prijateljica, sigurno onda neće ni tebi.

Pokreće Blogger.