Sezona Blizanaca do 20.06. - Lavovi slobodno iznesite svoje mišljenje, Ribe očekujte promjene

Sezona Blizanaca počinje 21. maja i traje do 20. juna. Ovo je period kada treba da preduzmemo ispravne korake, da razmislimo o svojim postupcima te da se pobrinemo da donesemo ispravne odluke. 


U ovom periodu možemo očekivati pozitivan razvoj događaja ako ostanemo otvoreni i pozitivni. Ovo će biti period u kome ćemo moći razmišljati izvan naših okvira, zato budite originalni i dopustite da vaša najbolja strana ispliva na površinu. Blizanci na nas mogu uticati na dva načina. 

Mogu nas učiniti melanholičnim i depresivnim,a mogu nam dati jasnoću, sigurnost i nadu. Ovan: Ovnovi će u ovom periodu moći realno i logično razmišljati, što će im biti od velike pomoći u rješavanju njihovih planova i obavljaju zadataka. 



Sa mnogo samopouzdanja ćete komunicirati sa svima i izražavati svoje mišljenje i stavove. Ovo će biti period u kome ćete se sa lakoćom povezivati sa drugim ljudima. Bik: Bilo bi dobro da ozbiljnije shvatite neke svoje obaveze te da ih ne odlažete bez potrebe. 

Budete li odlagali izvršenje nekih zadataka možete izgledati neozbiljno u očima drugih. Vrijeme je da se probudite, napravite plan i držite se rasporeda. Blizanci: Radite ono što najbolje radite. Stvarajte nove stvari i stražujte. Upustite se samo u one projekte koji su vam poznati i koji bi vam mogli ići od ruke. 



U ovom periodu bi vam moglo nedostajati čvrstine i odlučnosti u donošenju odluka. Rak: Rakovi će u ovom periodu biti veoma zauzeti. Pomirili ste se sa mnogim stvarima u vašem životu i sada je vrijeme da krenete naprijed sa novim planovima i nadom u bolje sutra. 

Pronađite ono što vas nadahnjuje i krenite naprijed bez straha. Lav: Ovo će biti jako povoljan period za vas kada je u pitanju komunikacija. Mnogo stvari se nakupilo u vama i sada je vrijeme da sve to izbacite iz sebe. Sada možete slobodno reći šta mislite bez straha i suzdržanosti. 

Samo je nebo granica. Djevica: Djevice će u ovom periodu imati potrebu da se povuku i osame. Iako vam neće biti lako, naći ćete vremena za sebe i svoje misli. Nemojte istresati svoj bijes i nezadovoljstvo na partnera. Dva puta razmislite prije nego što bilo šta kažete. 

Vaga: Sezona Blizanaca će biti jako povoljna za Vage jer će u njima probuditi radoznalost. Ovo će biti period pun novih ideja i novih početaka. Ovo je idealan period za započinjanje novih stvari i stvaranje novih ideja. Škorpija: Škorpije će u ovom periodu težiti upoznavanju novih ljudi i uživanju u svemu onome lijepom što im život nudi. 

Istražujte svijet i zabavljajte se, ali budite opreznii da nekim svojim djelima ne naštetite drugima. Zabavite se, ali budite i oprezni. Strijelac: Ovo će biti period u kome ćete moći da se izrazite na način na koji već dugo vremena niste. 

Mogli biste se okrenuti nekim svojim interesovanjima iz prošlosti koja ste odavno zapostavili. Možda je ovo periodu u kome bi mogli stvoriti nešto novo i drugačije. Jarac: Iako ste uvijek spremni za rad, ovaj mjesec bi mogao biti veoma intenzivan za vas. 

U poslednjih nekoliko mjeseci ste se osjećali neorganizovano, ali u ovom periodu će se to ptomijeniti. Važno je da se držite svojih stavova i sve će bitzi dobro za vas. Vodolija: U ovom periodu neke stvari koje vas muče već neko vrijeme bi mogle dobiti jasnoću. 

Neke vaše odluke i planovi su vas jako brinuli, ali u ovom periodu ćete moći da odlučite da li nastaviti dalje ili odustati od svega. Trudite se da dobro isplanirate svaki korak i slušajte svoje srce. Ribe: U sezoni Blizanaca ćete biti u stanju razmišljati hladne glave, što će vam pomoći da se riješite zbunjenosti i neoslučnosti. 

Iskoristite ovaj period za promjene u svom životu. Ovo je idealan period da neke stvari okrenete u svoju korist, zato krenite u akciju.

Pokreće Blogger.