Retrogradni Merkur u Blizancima do 22.06. - Pozitivne promjene stižu za 4 znaka Zodijaka

Period kada se Merkur kreće retrogradno može biti veoma zanimljiv, pa čak i osvježavajući ako znate da iskoristite njegovu energiju, umjesto što radite protiv nje. 


Merkur je započeo svoje retrogradno kretanje 20. maja u entuzijastičnom i fleksibilnom znaku Blizanaca. Merkur će vas nadahnui da preispitate način razmišljanja i da ostanete otvoreni za nove ideje. Neki od znakova Zodijaka bi zaista mogli uživati u ovom periodu, provjerite da li ste vi jedan od njih. 

Ovan: Komunikacija je jako važna stvar u načinu na koji funkcionišu vaši odnosi. Takođe je sastavni dio načina na koji učite nove stvari. U ovom periodu ćete imati priliku da preispitate svoje načine na koje izražavte svoje mišljenje i obrađujete informacije koje primate. 



Retrogradni Merkur će vam pomoći da izvučete maksimum iz svakog razgovora. Lav: Ljudi sa kojima provodite najviše vremena imaju veliki uticaj na to kakva osoba postajete. Vrijeme je da preispitate odnose koje imate naročito sa ljudima koji su vam jako bliski. 

Možda ćete shvatiti da je vrijeme da upoznate neke nove ljude koji dijele slične interese kao i vi. Vaga: U ovom periodu biste se mogli osjećati kao da hodate bez cilja, ali to nije ništa što treba previše da vas brine. Ne morate uvijek i sve u životu imati isplanirano i slijepo pratiti put koji ste sebi zacrtali. 



U ovom periodu bi vam se mogle desiti neke slučajne, ali uzbudljive situacije. Prihvatite ih i uživate. Vodolija: Možda ćete se malo distancirati od stvari koje volite da radite, a koje vam donose zadovoljstvo i radost. 

Vaše iskustvo će vam pomoći da kopate dublje i podstaći se vas da otkrijete neke nove načine da učinite svoj život srećnim. Retrogradni Merkur će vam pomoći da naučite nove načine da iskoristite tu kreativnu energiju koju nosite u sebi.

Pokreće Blogger.