Iz ugla jedne žene: Da li je moguće izgraditi sreću sa čovjekom koji je zbog tebe ostavio porodicu?

Često čujemo priče napuštenih žena kako su svoje najbolje godine provele pored muškarca koji ih je na kraju napustio i one koje govore o sreći sa muškarcem kojeg su preotele od druge žene. 


Ali, da li je moguće izgraditi finkcionalnu vezu sa muškarcem koji je ostavio jednu ženu da bi bio sa drugom? Neke žene se pravdaju da nisu znale da je muškarac oženjen, neke kažu da da je njegov brak svejedno bio na klimavim nogama i da one nisu napravile ništa loše. 

Ipak, treba imati na umu da rijetkost da muškarac napusti porodicu zbog ljubavnice. On zna da bi tada morao početi sve ispočetka i više mu neće biti zanimljivo. Neće više biti skrivanja i intrige koju nosi veza sa drugom ženom. One žene koje govore da je njihov ljubavnik vješto skrivao da je oženjen, lažu.



Moje lično mišljenje je da se tako nešto ne može sakriti jer vjerujem da ni jedna žena nije toliko glupa da ne vidi prsten na njegovoj ruci i da ne može skontati da li je oženjen ili nije.   Žene koje su u vezi sa oženjenim muškarcem gotovo uvijek to čine svjesno i namjerno. 

Malo koja prekida vezu sa muškarcem kada otkrije njegov bračni status. Neke samo žele zabavu, dok se druge nadaju da bi on mogao ostaviti svoju ženu i početi graditi svoj život i sreću sa njom. Rijetki su slučajevi gdje je muškarac ostavio ženu zbog ljubavnice, ali i kada se to desi, kakve su šanse da neće ostaviti ljubavnicu kada mu se pojavi neka bolja prilika. 



Ponekad je nekim ženama potrebna samo privremena sreća. Važno im je samo da se osjećaju poželjnim i potrebnim bar nekoliko dana ili sati u sedmici. Ljubavne priče, romantiku i emocije možete izmišljati za sebe koliko hoćete, ali živjeti sa tuđim muškarcem je rizik sa kojim morate živjeti. 

Ni jedan žena ne bi sebi trebala dozvoliti da svojim izborima izda sebe. Ne treba da zaborave da su i one same žene koje mogu biti prevarene i ostavljene. U redu je da želite biti srećni i voljeni, ali nemojte graditi svoju sreću na tuđoj nesreći.

Pokreće Blogger.