Riječi nisu dovoljne, grlite partnera što češće - Male, ali značajne sitnice imaju veliki uticaj na vezu

Da bi veza bila uspješna nije dovoljno samo da se volimo, potreno je tu ljubav pokazivati svakodnevno. 


Neke stvari koje nam se na prvi mogu činiti nebitne mogu imati veliki uticaj na kvalitet veze. Te neke male geste često zanemarujemo, a u stvari bi ih trebali svakodnevno pokazivati partneru i on vama. 1. Izrazite zahvalnost; Često se dešava da zaboravljamo pokazati zahvalnost svom partneru. 

Naviknemo se na ono što imamo i kako vrijeme prolazi zanemarijemo neke stvari koje naš partner radi za nas. Njihove znakove pažnje više ne doživljavamo kao iznenađenja i počinjemo ih uzimati zdravo za gotovo. Važno je pokazivati zahvalnost prema partneru za stvari koje čini za vas.



Ipak se on oko svega toga potrudio. 2. Grlite se što je češće moguće; Zagrlite ga, poljubite, mazite se, budite u njihovoj blizini što više to bolje. Veze nisu ništa ako u njih ne ulažete. Znajte da riječi nisu dovoljne, i nikada neće biti dovoljne. 

Jedan iskreni zagrljaj je vrijedniji nego da mu pet puta kažete da ga volite. 3. Zapamtite sitnice koje vašeg partnera čine srećnim; Morate znati slušati i obratiti pažnju na ono što vam govori. Iznenadićete se koliko male stvari mogu imati uticajaj na neku osobu. 



Ne postoji bolji način da nekome pokažete svoju naklonost nego da se sjetite stvari koje vam je nekad pričao, a koje ga čine srećnim. 4. Naučite da se izvinite; Budite spremni da prihvatite svoje greške i da se izvinite ako je to potrebno. Trudite se da učinite sve kako bi popravili stvari. 

5. Neka prošlost ostane u prošlosti; Ono što se dogodilo u prošlosti trebalo bi da ostane tamo. Vaše veze i prošla iskustva vas ne definišu. Izabrali ste svog partnera i fokusirajte se na njega i vašu vezu. Fokusirajte se na sadašnjost, sve ostalo je manje važno. 

6. Poštujte granice; Poštujte njegove granice i pobrinite se da on poštuje vaše. Svako od vas zaslužuje da ima vrijeme za sebe, svoj prostor i privatnost. Samo tako će vaša veza opstati na duge staze.

Pokreće Blogger.