Mlad Mjesec u Ribama 13.03. - Djevicama ljubav na vidiku, Strijelčevi pazite kome se povjeravate

Mlad Mjesec će se pojaviti 13.marta u znaku Riba i donijeće nam mnoštvo kreativne energije. 


Ova kreativna energija će rasti sve do septembra kada će se završiti punim Mjesecom u Ribama. Imate dovoljno vremena da iskoristite ovu kreativnu energiju koja će probuditi vašu maštu i koji će vas učiniti nesebičnim partnerom iljubavnikom. 

Ovan: Osjetićete potrebu da se malo izolujete od svih kako biste napravili procjenu šta biste trebali promjeniti na sebi i u svom životu. Ovaj mlad Mjesec će vam pomoći da istražite sebe i nađete motivaciju da krenete naprijed. 



Bik: Ovo je period u kome bi trebali više vremena posvetiti svome zdravlju, fizičkoj aktivnosti i generalno radu na sebi. Budite više fizički aktivni, bavite se sportom i hranite se zdravi i vaše tijelo će vam biti zahvalno. Blizanci: Ovaj mlad Mjesec će u vama probuditi rzdražljivost pa bi moglo doći do nekih manjih nesuglasica sa ljudima koji vas okružuju. 

Uglavnom će biti riječ o nesporazumu, pa zato pokušajte svaku situaciju da sagledate iz više uglova. Rak: Mlad Mjesec bi u vama mogao probuditi onu vašu humanu i duhovnu stranu pa bi se mnogi pripadnici ovog znaka mogli okrenuti volontiranju i pomaganju drugima. 



Lav: Iako to nije svojstveno Lavovima, mnogi će se odlučiti da svoj život drže u tajnosti i ne otkrivaju nikome detalje. Sve svoje tajne ćete u buduće dijeliti samo sa svojim partnerom sa kojim ste sada na jednom sasvim novom nivou u vezi. 

Djevica: Mlad Mjesec će osvježiti vašu vezu, a u život onih slobodnih bi mogao unijeti ljubav. Ako želite da ova veza uspije morate je staviti na prvo mjesto i truditi se. Vaga: Mlad Mjesec će u vama probuditi potrebu da radite na sebi i svom izgledu. 

Bićete više fizički aktivni i izrazićete želju da promijenite režim ishrane. Svaka promjena je dobro došla zato samo naprijed. Škorpija: U vama bi ovaj mlad Mjesec mogao probuditi sumlju i ljubomoru. Najviše ćete razmišljati o vašoj vezi i vašem partneru. 

Ako imate neke sumnje riješite to sa partnerom, nemojte mučiti sebe. Strijelac: Neke tajne bi mogle isplivati na površinu za vrijeme ovog mladog Mjeseca zato budite oprezni. Vodite računa kome govorite svoje tajne i stvari koje su vam važne. Neko vam nije toliko dobar prijatelj koliko mislite. 

Jarac: Ovaj mlad Mjesec bi u vama mogao probuditi pojačanu empatiju. Izgradićete jako lijep odnos sa nekim ljudima, a oni koji su u vezi će uživati sa svojim partnerom kome će posvetiti svu svoju pažnju. Vodolije: Nekim pripadnicima ovog znaka mlad Mjesec bi mogao pomoći da poprave svoje finanasije.

Njegova kreativna energija će uticati na vas tako što će se u vama probuditi jako kreativne ideje koje bi mogle poboljšati vaše finansijsko stanje i povećati vaše prihode. Ribe: Ovo je period u kome ćete biti puni energije i ništa vam neće moći stati na putu do vašeg uspjeha. Kako se mlad Mjesec pojavljuje u vašem znaku imaće veoma povoljan uticaj na sve sfere vašeg života.

Pokreće Blogger.