Boja kose može otkriti puno o vašem karakteru - Crvenokose žene se ne plaše slijediti svoje snove

Boja kose koju neka žena izabere može reći mnogo o njenom karakteru. 


Čak su sprovedene neke studije na tu temu koje su pokazale da su brinete pristupačnije i društvenije, plavuše razmažene, a da se crvenokose ponekad mogu ponašati bahato. Ipak, trudite se da nikome ne sudite po njegovom izgledu, boji kose ili bilo čemu drugome. 

Brinete; Brinete odlikuje marljivost i odlučnost. Vole biti uvijek zauzete jer im brzo dosadi ako nisu okupirane bilo čim. Smeđa boja kose se povezuje sa pouzdanošću, udobnošću, a takođe se smatraju veoma društvenim osobama. 



Crna boja kose;Za žene koje imaju crnu boju kose se smatra da su veoma tihe i povučene. Veoma su osjetljive i tajnovite, ipak su dobri slušaoci pa su često dobri savjetnici. Crvenokose; Crvenokose žene su veoma energične, pune samopouzdanja i ne boje se da prate svoje snove. 

Pune su pozitivne energije i lako se uklapaju u svako društvo. Mnogi smatraju da se žene crvene kose ponašaju bahato, ali za to je kriva njihova energija koju mnogi ne razumiju. Plavuše; Iako mnogi smatraju da su plavuše glupe i razmažene, mnoge plavuše su veoma inteligentne i pametne. 



One su mirne, opuštene i prizemne. Vole biti u centru pažnje pa često vole da privlače pažnju suprotnog pola. Pepeljasta; Mnogi smatraju da su hladne i bezosjećajne, ali to je samo maska. Kada pronađu svoju srodnu dušu postaju meke i nježne. Otvoriće se samo onima kojima vjeruju. 

Narandžasta; Žene sa narandžastom bojom kose su energične, entuzijastične i pomalo djetinjaste. Inspirišu druge i uvijek uspiju nači način da poprave nekome raspoloženje. Njihova nezrelost im ponekad može stvarati problem, ali pozitivan stav im uvijek pomaže da prevaziđu svaki problem.

Pokreće Blogger.