Pun Mjesec u Vagi 28.03. - Ovnovi fokusirajte se na ljubav, Rakovi usporite malo

Pun Mjesec koji će se pojaviti u znaku Vage 28. marta je prvi pun mjesec u ovoj astrološkoj godini.


Budite spremni na velike emocionalne promjene koje će se dogoditi u ovom periodu. Ovaj pun Mjesec bi mogao naglasiti napetost i strast kako onih koji su u vezi tako i onih koji su slobodni i koji su još uvijek u potrazi za svojom srodnom dušom. 

Ovan: Fokusirajte se na svoj ljubavni život i pokušajte da postignete ravnotežu između svojih potreba i potreba svog partnera. Trudite se da više slušate nego što pričate jer sada imate priliku vidjeti neke stvari iz drugog ugla. Bik: Pokušajte da pronađete ravnotežu između svog privatnog i poslovnog života.



Vrijeme je da prilagodite neke svoje svakodnevne navike, ali i da promijenite neke. Samo ako budete brinuli o sebi bićete u stanju zadovoljiti svoje potrebe. Blizanci: Vaš ljubavni život će cvjetati za vrijeme ovog punog Mjeseca. Ako želite unijeti neke novine u svoju trenutnu vezu sada je pravo vrijeme za to. 

Pun mjesec osvjetljava vašu razigranost i kreativnost, budi strast i romantiku. Rak: U zadnje vrijeme ste veoma zauzeti svojim poslo, ali će vas ovaj pun Mjesec natjerati da malo usporite i vratite ravnotežu u svoj ljubavni život. Pokušajte malo da se opustite i ponovo da se povežete sa svojim partnerom. 



Budite nježni prema sebi i pokažite svoja osjećanja. Lav: Za osobe rođene u znaku Lava ovo će biti jedan veoma zabavan period. Pokušajte da razgovarate sa svojim partnerom i riješite sve nesuglasice koje su se pojavile u zadnje vrijeme kako biste mogli uživati u periodu koji je ispred vas. 

Djevica: Ovaj pun Mjesec će imati veoma pozitivan uticaj na veše finansije. Ovo je period u kome bi mogli dobiti povišicu ili neki poseban bonuz za neki posao koji ste jako dobro obavili. Budite pametni i razumni kada je u pitanju raspodjela vašeg novca. 

Vaga: Pokušajte u ovom periodi da posvetite više pažnje sebi i svojim potrebama. Previše ste se posvetili svojoj vezi da ste na trenutak zaboravili na sebe. Vrijeme je da to sada promijenite. Budite svoji i radite na sebi ako želite da vam stv ari idu bolje. 

Škorpija: Ovaj pun Mjesec će vas natjerati da malo odmorite od posla i da date sebi malo vremena da se odmorite od svega. Iskoristite ovaj period da se posvetite sebi i svojoj vezi.Pokažite svom partneru koliko ga olite i koliko vam je stalo do njega. 

Strijelac: Ovo je period u kome ćete željeti bolje analizirati sve svoje odnose, kako prijateljske i porodične tako i one ljubavne. Biće vam lako da uočite svoje greške i izbjegnete moguće probleme. Više vjerujte sebi nego što vjerujete drugim.

Jarac: Jarčevi bi u ovoj sedmici mogli biti jako osjetljivi, ali će im ovaj pun Mjesec prebaciti fokus na posao i pomoći im da poboljšaju ili učvrste položaj koji imaju. Vaši talenti i vaše vještine će biti primjećene i vaši nadređeni će željeti to da iskoriste. 

Vodolija: Ovaj pun Mjesec će vas natjerati da preuzmete odgovornost za svoje postupke, postanete spontaniji i pretvorite svoj život u avanturu. Iako vam se može činiti da su neki vaši snovi neostvariti, mnogi od njih bi se u skorije vrijeme mogli ostvariti. 

Ribe: Ovo će biti veoma povoljan period da postavite neke granice koje bi mogle zaštititi vaša osjećanja i ojačati vašu trenutnu vezu. Trudite se da govorite istinu i držite se svojih stavova ako želite da vas ljudi shvate ozbiljno i da vas poštuju.

Pokreće Blogger.