Želi vezu za cijeli život ne za jednu noć - Žene empati mogu biti izazov za muškarca iz 10 razloga

Ženama empatima ponekad može biti veoma teško da pronađu za sebe pravog muškarca. One žele da vole i da budu voljene, žele duboke i strastvene veze.


Ona želi samo divne i magične stvari jer je one inspirišu. Takve žene znaju biti veliki izazov muškarcima i ponekad im je veoma teško izaći na kraj sa ovakvim ženama. 1. Postavljaju mnogo pitanja; Većina muškaraca voli jednostavan život i da žive u sadašnjosti, a žene empati o svemu razmišljaju unaprijed i vole svoje misli dijeliti sa svojim partnerom. 

Ako se muškarac ogradi od složenih razgovora i pitanja, to može uzrokovati raspad veze. 2. Pretjerana iskrenost; Iskrenost je jedna od najjačih osobina empata. Iako je iskrenost temelj svake veze, ako se pretjera sa njom ona može upropastiti vezu. 



3. Znaju šta žele; One tačno znaju šta žele i radije će ostati same nego gubiti vrijeme pored muškarca koji ne može da ispuni sve njihove potrebe. 4. Osjećajan partner; Žene empati žele vezu za cijeli život a ne za jednu noć. One žele smislenu vezu koju joj prosječan muškarac ne može pružiti. 

Zbog toga joj je potreban osjećajan muškarac kakva je i ona sama. 5. Intimnost je veoma važna; Žene empatis su veoma emotivne pa je za njih intimnost veoma važna. Ona zna da će je pravi muškarac razujeti kada se pojavi u njenom životu. 6. Osjete i dobro i loše kod muškarca; Žena empata se neće truditi da popravi mane svog partnera, već će pokušati iz toga nešto da nauči.



Ona se neće skrasiti pored muškarca koji ima nisko samopouzdanje isamopoštovanje. 7. Dosljedna je; Žene empati su dosljedne i prate svoju rutinu što je nekim muškarcima veoma teško pratiti. One takođe ne vole ljude koji ne održavaju svoja obećanja. 

8. Osjećaju tuđe emocije; One mogu osjetiti sve što vi osjećate i mogu se povezati sa vašim umom. Rijetko koji muškarac se može nositi sa tim. 9. Uzimaju sve ili ništa; Muškarcu se može činiti kao da ova žena forsira svoju ljubav, ali ne. Ona daje svu svoju ljubav koju ima, a to muškarce obično uplaši.

10. Ona je nazavisna; Žena empata ne očekuje od muškarca da dođe i da je spasi, ona je već sredila svoj život. Kad bude imala sve što želi, tražit će ljubav i kad je jednom pronađe, neće je pustiti.

Pokreće Blogger.