Venera u znaku Vodolije do 25.02. - Lava očekuje mnogo zabave, Vodolije uživajte u slobodi

Venera, planeta ljubavi, će boraviti u znaku Vodolije do 25. februara. Vodolija u nama budi potrebu da oslobodimo svoja osjećanja. 


Vodolija je vrlo društven horoskopski znak, a kada njegova energija zrači kroz Veneru, javlja se potreba za druženjem. Venera u znaku Vodolije će nas podstaći da riješimo neke nesuglasice koje imamo sa partnerom, ali može dovesti i do odvojenosti , pa čak i zahlađenja emocija. 

Ovan: Vaša jaka odanost koju osjećate prema partneru će vam pomoći da ispoštujete sve obaveze, a emocionalna sloboda koju budete osjećali će vas samo približiti vašem partneru. Nemojte samo dozvoli da vas prevlada ljubomora i sve ono što vas muči otvoreno recite svom partneru. 



Bik: Energija Venere će vas podstaći da promijenite pristup nekim stvarima. Nemojte da se plašite da rizikujete i znajte da neke stvari ne možete predvidjeti. Blizanci: Iskoristite svoje komunikacione vještine koje bi vam mogle pomoći da pokažete svoj šarm. 

Iskrenost i povezanost su ključni faktori za ostvarivanje emocionalne povezanosti, a razgovor će vam dati odgovore na važna pitanja. Rak: Trudite se da iskreno razgovarate sa vašim partnerom kako biste stvorili sigurnost i povezanost sa svojim partnerom. 



Nemojte dozvoliti da jedno drugom postanete samo navika. Lav: Ovaj period bi za vas mogao biti čista zabava. Držite stvari opuštenima i vježbajte svoje društvene vještine. Oni koji su u vezi bi trebali biti svjesni osjećanja svog partnera. Vaša ljubaznost može izgledati veoma prijateljska, ali se morate pobrinuti da se vaš partner osjeća sigurno. 

Djevica: Bićete pomalo iznervirani zbog istovremene želje za druženjem i željom za samoćom i nezavisnosti. Budite oprezni sa svojim riječima kako ne biste naveli ljude da analiziraju sve što kažete. Vaga: One Vage koje su u vezi bi trebale posvetiti više pažnje svom partneru kako ne bi došlo do zahlađenja emocija i distance. 

Iskoristite ovu pozitivnu energiju kako biste se povezali i kako se ne biste osjećali nesigurno. Škorpija: Vaše emocije će u ovom periodu doći do izražaja. Nemojte da vam osjećanja pomute razum i dovedu vas u situaciju da donosite neke ishitrene odluka. 

Trudite se da izbjegavate sukobe naročito one sa partnerom. Strijelac: Energija Venere će imati veoma povoljan uticaj na vas. Zabavite se i družite se sa drugim ljudima. Oni koji su u vezi bi trebali posvetiti više pažnje partneru kako bi se on osjećao sigurno. 

Jarac: Iskoristite ovaj period i izađite iz svoje zone komfora. Mogli biste biti ugodno iznenađen i stvarima koje budete naučili o sebi. Zapamtite da ljubav nije uvijek lako definisati. Vodolija: One Vodolije koje su slobodne bi trebale da se zabave i uživaju u svojoj slobodi. 

Oni koji su u vezi takođe trebaju uživati u slobodi, ali nikako ne bi trebali zapostaviti svog partnera. Ribe: Podijelite svoje ideje i razmišljanja sa svojim partnerom jer drugi možda neće moći razumjeti vaše ideje. Venera će vam donijeti i dašak objektivnosti jer neke stvari morate razumjeti kako bi mogli uživati u njima.

Pokreće Blogger.