Treba biti hrabar i boriti se za ljubav - Veza sa oženjenim muškarcem mi je promjenila život

U ljubavi ništa nije jednostavno, a biti zaljubljen je najljepša stvar na svijetu koja može da vam se dogodi, naročito ako je ta ljubav uzvraćena. 


Iman 23 godine, a moj ljubavnik 57. Upoznali smo se na jednoj zabavi koja je bila organizovana u kompaniji u kojoj radim, a na kojoj je on prisustvovao poslovno. Između nas se odmah razvila jaka privlačnost, pa smo odlučili da se bolje upoznamo. 

Odmah sam znala da je on čovjek kakvog sam oduvijek željela da imam pored sebe, ali nikada nisam mislila da ću se upustiti u vezu sa starijim i oženjenim muškarcem. Nisam ga izabrala zbog toga što je bogat i što može da mi obezbjedi sve što želim i što mi je potrebno, već zato što mi se dopala njegova ličnost. 



On još uvijek živi sa svojom ženom i djecom, ali mi je rekao da je spreman da ih napusti zbog mene. Još uvijek nisam sigurna da sam spremna na taj korak jer se plašim kako bi moji roditelji mogli reagovati na čitavu situaciju. 

Moja najbolja prijateljica je jedina osoba koja zna cijelu situaciju i podržava me u svemu te misli kako bih trebala da pristanem na taj sledeći korak. Moj ljubavnik planira uskoro da me odvede na jedno putovanje i to će biti savršen trenutak da mu saopštim svoju odluku. 



To će biti savršena prilika da sredim svoj život i započnem jedno novo poglavlje života sa čovjekom kojeg volim. Vjerujem da nisam jedina djevojka na svijetu koja se našla u ovakvoj situaciji , ali smatram da svaka žena treba da bude hrabra i da se bori za svoju ljubav jer svaka žena zaslužuje ljubav. 

Svaka žena zaslužuje da bude voljena i da bude sa muškarcem kojeg voli i koji voli nju.

Pokreće Blogger.