Detaljan mjesečni horoskop za Mart - Šta bi mogli da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Šta bi mogli da očekuju Ovan, Bik i Blizanci 


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi u martu trebale više pažnje posvetiti odnosima sa ljudima koji su im bliski, ali i onima sa kojima ste se iz nekog razloga udaljili. Već na početku mjeseca ćete se uvjeriti da neke stvari ne idu dobro u onoj mjeri u kojoj ste mislili da idu. 

Neki događaji bi vas mogli usporiti i navesti vas da razmislite o svemu. Postoji mogućnost da vas napuste neki ljudi od kojih ste očekivali podršku pa ćete morati samo da se nosite sa problemima u kojima se nađete. Pokušajte da ostvarite bolji kontakt sa ljudima koji vas okružuju kako ne biste sve obaveze morali da preuzmete na sebe. 



Bik: Bikovi bi trebali biti malo oprezniji jer bi ih nekoliko pogrešnih odluka moglo odvesti u pogrešnom smijeru i zakomplikovati stvari. To bi moglo da vas udalji od vaših ciljeva i da vam donese još veći broj obaveza. Ako želite da popravite stvari nemojte svaki razgovor da pretvarate u svađu i mislite da sve znate najbolje. 

Progutajte svoj ponos i shvatite da ponekad niste u pravu i da niste svemogući. Pokušajte da prihvatite savjete od starijih kolega jer oni samo žele da vam pomognu. Znajte da vam niko ne može pomoći ako vi ne želite da prihvatite pomoć. Blizanci: Osobe rođene u znaku Blizanaca u martu očekuju burni, naporni razgovori i pregovori u svim aspektima njihovog života. 



Iskreno razgovarajte sa svojim partnerom o tome u kom pravcu se kreće vaša veza. Morate malo više da se potrudite ako ne želite da vaša veza propadne. Koliko god da se trudite da budete štedljivi i pazite gdje trošite novac, ipak će vam nedostajati novca. 

Pokušajte da nađete dodatni posao kako biste popravili svoju trenutnu finansijsku situaciju, ali pazite da se ne opterećujete previše i ne trošite energiju koja vam je na izmaku. Pokušajte da uvedete neke dobre navike koje ste zanemarili u poslednje vrijeme i budite više fizički aktivni.

Pokreće Blogger.