Škakljive teme bi mogle uplašiti muškarca - Želite li vezu bez tenzija 3 pitanja trebate izbjegavati

Sasvim je normalno da u nekoj fazi veze kada vidimo da ona postaje ozbiljna pokrećemo neke ozbiljnije teme koje se tiču budućnosti veze. 


 Ali, ono što nikako ne biste smjele raditi jeste da neke teme potencirate na samom početku veze. Time možete na muškarca ostaviti pogrešan utisam i on može pomisliti da nešto požurujete ili možete ostaviti utisak da ste nametljive. 

U nastavku pročitajte koje teme nikako ne smijete započinjati na počeku veze ako želite da vaša veza ima budućnost. 1. Pitanje finansija; Ovo pitanje ne biste trebali postavljati iz razloga što muškarac može stvoriti lošu sliku o vama. Može pomisliti da vas zanima samo njegovo finansijsko stanje i da ste sa njim samo iz koristi. 



Iako su finansije važna faktor svake veze, ovo pitanje biste trebali ostaviti za neki drugi period kada vidite da je vaša veza postala ozbiljna. 2. Kako vidi vezu za 5 godina; Za muškarce je ovo veoma škakljiva tema i mnogi nemaju odgovor na ovo pitanje. 

Zato je dobro izbjegavati ga na početku veze kako ne biste uplašile svog partnera. U redu je da imate neki cilj u vezi kojem težite, ali nikako ne biste trebali postavljati visoke ciljeve na samom početku veze dok se još uvijek ne poznajete dobro. 



3. Upoznavanje roditelja: Ovo pitanje trebate izbjegavati iz razloga što je ono za muškarce veoma komplikovano i ono zavisi od stanja vaše veze kao i od njegovog odnosa sa roditeljima. Nemojte da žurite sa upoznavanjem njegovih roditelja. On će vas upoznati sa njima kada bude spreman i kada ocijeni da je najbolji trenutak za to.

Pokreće Blogger.