Pravi muškarac ne traži opravdanje već rješenje - Uočite na vrijeme nezrelo ponašanje muškarca

Neki muškarci u jednom periodu svog života izgube kontrolu nad njim i umjesto da se potrude i da to poprave, oni počinju da se igraju sa ženama, nadajući se da će popraviti tu prazninu.


Prvo pravi planove sa vama, a onda iznenada nestaje i nakon nekoliko dana se vrati kao da se ništa nije dogodilo. Kada pokušate da mu skrenete pažnju na njegovo ponašanje, on se pravi da ne razumije o čemu govorite, ali obećava da će se promijeniti. 

Postoje mnogi razlozi zbog kojih se muškarci ponašaju nezrelo, a mi ćemo nabrojati samo neke od njih. 1.Ne znaju kako da se ponašaju prema ženi; Postoji mogućnost da je nezreo muškarac odrastao pored oca koji nije imao lijepo mišljenje o ženama i koji je to svoje loše razmišljanje prenio i na njega.



Takođe, postoji mogućnost da je sreo ženu koja ga je odbila i slomila mu srce zbog čega je on odlučio da se ponaša tako kako se ponaša da bi zaštitio sebe. 2. Često su manipulativni i neuspješni; Mnogi muškarci se prave da su savršeni i mislie ako se budu dovoljno trudili u tom svom pretvaranju, da će takvi zaista postati. 

Oni će sve učiniti kako bi nahranili svoj ego pa su čak skloni i manipulisati.  3. Ne žele priznati ljubav; Možda mu se sviđate, ali boji se da vam se prizna, da ne bi bio odbijen. Stoga, umjesto da vam se otvori ili vam pokaže koliko ste mu važni, on odabire najgluplju opciju da se pravi da mu nije stalo. 



4. Nisu zadovoljni svojim životom; Neki muškarci nemaju kontrolu nad onim šta se dešava u njihovom životu i umjesto da se potrude da postanu bolji i jači, oni radije biraju da se igraju ženskim srcima nadajući se da će na taj nači popuniti prazninu. 

5. Misli da ga tajanstvenost čini atraktivnijim; Nezreli muškarci misle da ako pokažu ravnodušnost i igorišu vas, da ćete ih željeti još više. Malo tajanstvenosti na početku veze može izgledati zanimljivo, ali ako se muškarac ponaša tajanstveno i nakon što vaša veza poprimi oblike ozbiljne veze, trebali bi bolje da sagledate kako stoje stvari između vas.

Pokreće Blogger.