Ljubavna astro analiza za Mart - Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe 


Jarac: Mart mjesec bi mogao biti veoma problematičan za Jarčeve koji se nalaze u vezi. Ako nastavite sa svojim nerealnim očekivanjima od partnera, vašoj vezi bi mogao doći kraj. Potrudite se da budete više strpljivi i dajte svom partneru malo vremena i nemojte ga pritiskati ako želite da vaša veza bude uspješna. 

Oni Jarčevi koji su slobodni u martu mogu očekivati susrete sa starim simpatijama ili bivšim ljubavima. Na pomolu su čak i neka pomirenja. Vaši prijatelji će vam u ovom periodu biti najveća podrška koja će vam biti i te kako potrebna. 



Kako se mart bude bližio kraju ljubav će rasti, bez obzira da li se nalažite u vezi ili braku ili ste slobodni. Vodolija: Venera ulazi u vaš znak početkom marta i boreviće u njemu narednih mjesec dana. Ona može donijeti velike promjene u vaš ljubavni život, nove početke i ljubavna ostvarenja. 

U ovom periodu ćete biti više okrenuti sebi i onome što vas čini srećnima. Važno je da izbjegavate one partnere koji su tvrdoglavi, grubi i misle da se svijet vrti oko njih. Tražite sebi partnera koji je ozbiljan i koji će vam obezbjediti sigurnu i stabilnu vezu. 



Druga polovina mjeseca će biti puna romantični događaja. Biće tu nekih novih ljubavi koje će vam pomoći da zaboravite na sve stare veze koje su vas povrijedile. Ribe: U martu bi sreća mogla pokucati na vrata osobama rođenim u ovom znaku. 

Svi problemi koji su vas mučili u prethodnim mjesecima će nestati, a sreća ce vam se smješiti cijeli mjesec. Već na početku mjeseca su moguća pomirenja sa partnerom sa kojim u zadnje vrijeme i niste u najboljim odnosima ili ste iz nekog razloga odvojeni. 

Slobodne Ribe će plijeniti pažnju suprotnog pola i uživaće u flertu. Važno je da se ne zadovoljavate sitnicama i da nađete sebi nekoga ko je najbolji za vas i ko će vas voljeti i poštovati onako kako vi zaslužujete. Pokušajte da izbjegavate sukobe kako se ne biste izazvali burnu svađu sa svojim partnerom.

Pokreće Blogger.