Iz ugla jedne žene: Svaka jaka žena je u prošlosti imala jednog muškarca koji ju je učinio jakom

Ni jedna jaka žena nije rođena takva već ju je život takvom učinio. Cijeli njen život je bio pun uspona i padova, pun gubitaka i rastanaka.


Čak i kada osjeća bol, ona je najjača osoba koju ćete uvijek vidjeti nasmijanu. Ljubazna je i brižna i nikada nećete moći posumnjati u njenu snagu. Iako u njenim očima vidite odlučnost i snagu, nikada nećete znati koliko se ona žrtvuje da bi tako izgledala. 

Jaka žena nikada ne prestaje vjerovati u ljubav, čak i ako je u prošlosti mnogo puta bila razočarana. Mnoge njene veze su bile promašaji u kojoj su muškarci željeli da je kontrolišu. Svaka jaka žena je u prošlosti imala bar jednog muškarca koji ju je učinio jakom. 



Mislio je da će je slomiti, ali ona je poslije njega postala jača i dokazala da sve može sama. Jaka žena se nikada ne predaje, ona uvijek ostaje vjerna sebi jer u dubini duše zna da zaslužuje više od mrvica koje su joj muškarci davali. Zbog toga se ona nikada ne odriče ljubavi. 

Ona vjeruje da istinska ljubav postoji i da će se pojaviti neko ko će joj takvu ljubav pružiti. Do tada, ona će radije biti sama nego sa muškarcem koji je ne poštuje. Jaka žena zna snagu ljubavi i razumije da ranjivost nije loša osobina. Ona želi pružiti svoju bezuslovnu ljubav nekome ko je dostojan nje i njene ljubavi. 



Naučila je da treba voljeti sebe i da ni jedan muškarac koji ne zna da je voli, nije dostojan njene ljubavi. Svaka snažna žena je u prošlosti pravila greške, ali je iz njih naučila važne lekcije. One su sada za nju prošlost i te greške ona neće ponoviti. 

Svakoj jakoj ženi je potreban muškarac koji će joj dati ljubav, slobodu, poštovanje, dobrotu i razumijevanje, a kada dobije sve to, duplo će mu vratiti.

Pokreće Blogger.