Stelijum u Vodoliji do 19.02. - Otvaraju nam se vrata novih mogućnosti i obilja

Kada se više planeta spoje na jednom mjestu, tada nastaje Stelijum, a ovog puta se dešava u znaku Vodolije u kome će biti 6 planeta.


Stelijum ukazuje na moćnu energiju na jedno mjestu, što znači da ćemo svu energiju usmjeriti na jedan aspekt života. Stelijum nam može biti šansa za otvaranje novih vrata mogućnosti i obilja, ako budemo znali kako tu energiju da iskoristimo. 

 U ovom periodu bismo se trebali fokusirati na ono polje života u kojem želimo da postignemo uspijeh i da napredujemo. Pošto se Stelijum dešava u znaku Vodolije, akcenat će biti na tehnološkom napretku, socijalnim programima i promjenama u našim društvenim strukturama. 



Uran je planeta koja vlada Vodolijom, što znači da su moguće velike promjene na koje nas Uran u ovom periodu može podstaći i pokazati nam da stvari gledamo iz drugog ugla. Uran nas budi i sprema nas da se suočimo sa stvarnošću. U ovom Stelijumu nas očekuje jedna pomalo mračna sjenka, retrogradni Merkur. 

Zbog uticaja retrogadnog Merkura neke stvari će biti teško kontrolisati. Trudite se da ne trošite svoju energiju i da pokušate da eksperimentišete i istražujete svoje mogućnosti. Neki od najvažniji datumi za vrijeme Stelijuma će biti 31. januar kada Stelijum započinje prelaskom Venere u znak Vodolije koja se pridružuje Merkuru, Saturnu i Jupiteru. 



11. i 12. februar kada mlad Mjese pojačava energiju Stelijuma, a koji je takoće najsnažniji dan u toku Stelijuma. 25. februar kada Venera iz Vodolije prelazi u Ribe i tada Stelijum polako počinje da slabi. Kako biste znali kako da usmjerite svoju energiju za vrijeme Stelijuma važno je da odredite područje svog života u kome želite da uspijete, da se fukusirate na to i skupite dovoljno hrabrosti da se borite za ono što želite.

Pokreće Blogger.