Pun Mjesec od 28.01. - Znakovi Zodijak za koje bi ovaj period mogao biti veoma nepovoljan

Prvi pun Mjesec u ovoj godini se pojavljuje u znaku Lava i stavlja naše emocije u prvi plan. Za neke od znakova Zodijaka ovaj period bi mogao biti pun sukoba i rasprava. 


Osim punog Mjeseca tu je i planetarni aspekt poznat kao kvadrat pa ćemo moći vidjeti sukob Mjeseca u Lavu, žestokog Marsa i nepredvidivog Urana u Biku te Jupitera i Saturna u znaku Vodolije. Astrolozi otkrivaju za koje znakove Zodijaka bi ovaj pun Mjesec mogao biti posebno dramatičan. 

Bik: Svojeglavi Mars i divlji Uran se nalaze u vašem znaku u kvadratu sa Mjesecom. Ovo bi moglo da iznese na površinu neke duboke emocije iz vaše prošlosti. Pojaviće se velika napetost u vašoj karijeri, ali i u porodici, ali nemojte da zbog toga zanemarujete svoje postrebe i stavljajte ih na prvo mjesto. 



Slušajte svoje srce, odvojite malo vremena za sebe jer je upravo to ono što vam je potrebno da biste prevazišli ovaj pun Mjesec. Lav: Vrijeme je da svoje kreativne ideje dovedete do blistave tačke i budete u centru pažnje. Iskoristite ovaj priliv energije da zablistate i izrazite sebe. 

Mogle bi se pojaviti razne tenzije u vašem privatnom, ali i profesionalnom životu, zato ostanite vijerni sebi kako biste riješili stvari prije nego se sve zakomplikuje. Nemojte bježati od istine i svojih osjećanja, bilo da se radi o poslu ili o vašem ljubavnom životu. 



Škorpija: Jako je važno da u ovom periodu pronađete ravnotežu kako biste izbjegli neuspijeh. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme za napredovanje u karijeri ili pokretanje vlastitog posla, ali samo ako uspijete da kontrolišete svoje emocije i ostanete vjerni sebi. 

Trudite se da privučete pažnju ljudi koji bi vam mogli pomoći da ostvarite svoje ideje i pokažite im šta sve možete. Vodolija: U ovom periodu će za vas biti pravi izazov da se otvorite i pokažete svoje emocije. Sa žarkim Suncem i Jupiterom i Saturnom u vašem znaku, naučićete nove načine da izrazite svoje emocije i postavite sebi neka nova pravila. Ovo će vam dobro doći u vašem ljubavnom životu u kojem bi se mogle pojaviti neke krize i nesuglasice.

Pokreće Blogger.