Ljubavna astro analiza za Februar - Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci 


Ovan: U prvoj polovini februara Ovnovi bi mogli doživjeti neke veoma zanimljive promjene u ljubavnom životu. Neki Ovnovi bi mogli započeti novu ljubavnu veze, a neki će učvrstiti svoju vezu sa trenutnim partnerom. Ljubav se može desiti na bilo kojem mjestu, zato obratite pažnju na ljude koje srećete na svom putu. 

Slobodni Ovnovi bi mogli upoznati jednu osobu koja će njihov život učiniti veoma zanimljivim. Druga polovina mjeseca neće biti toliko povoljna kao prva, pa je dobro da sve ono što ste planirali da uradite po pitanju vašeg ljubavnog života, to uradite u prvoj polovini mjesece. 



Druga polovina mjeseca nosi određenu težinu pa će vam biti teško da komunicirate sa osobama suprotnog pola. Bik: Mnogi Bikovi su se osjećali distancirano i hladno prema partneru, ali bi u prvoj polovini februara mogli da polude kada je ljubav u pitanju. 

Okrenućete se u potpunosti svojim čulima i emocijama. Slobodni Bikovi bi mogli da upoznaju potencijalnog partnera u drugoj polovini februara preko nekog od prijatelja ili nekog člana porodice. Oni koji su u braku ili vezi će u drugoj polovini februara moći u potpunosti da uživaju u ljubavnom odnosu sa svojim partnerom. 



Bićete u prilici da riješite neke probleme iz prošlosti koje ste dugo vremena gurali pod tepih. Vodite računa sa kim i o čemu pričate, pažite kakva obećanja dajete na ljubavnom planu, ali obratite pažnju i na obećanja koja su upućena vama. 

Blizanci: Neki Blizanci koji su u ozbiljnoj vezi će razmišljati o tome da svoju vezu prenesu na viši nivo i da je ozvaniče brakom. Prva polovina mjeseca će biti u znaku ljubavi, a najljepše će biti onima koji su u dugoj vezi ili u braku. Slobodnim Blizancima će biti skoro nemoguće da se upuste u vezu ili da se zaljube zbog razlika koje stalno pronalaze kod potencijalnog partnera.

Druga polovina mjeseca će biti nešto povoljnija, pa bi se neki Blizanci mogli upustiti u tajnu vezu. Nemojte da se upuštate u paralelne veze jer će vam kasnije biti teško da napravite pravi izbor.

Pokreće Blogger.