Mlad Mjesec u Jarcu 12.01. - Ovnove očekuje promjene u karijeri, Djevice slušajte svoje srce

Prvi mlad Mjesec u 2021. godini će se dogoditi 12. januara u znaku Jarca, što će nam omogućiti da se bolje posvetimo svojim poslovima i obavezama. 


Sada je pravi trenutak da postavimo jake temelje za dobru budućnost i poradimo na svojim planovima, ciljevima te napravimo dobru strategiju za razvoj na profesionalnom planu i polju finansija. Planeta Pluton će se udružiti sa mladim Mjesecom i stvoriće odličnu atmosferu za planiranje i ostvarivanje željenih ambicija. 

Ovan: Budite spremni na ožbiljne promjene u polju karijere. Imaćete velike šanse da napravite veliki uspjeh, ali samo ako sve karte odigrate na pravi način. Mnogi Ovonvi koji sanjaju o preokretu u karijeri ili žele da započnu svoj biznis će imati dobre prilike da iskoriste sve svoje ideje. 



Bik: Iako mnogi Bikovi teže da idu naprijed i budu istrajni u svojim ciljevima, mlad Mjesec će ih potaknuti na dodatni razvoj. U ovom periodu biste mogli steći nova znanja koja vam mogu pomoći da napredujete u ličnom i profesionalnom životu. 

Blizanci: Ovaj mlad Mjesec će vas potaknuti da dublje zavirite u svoju dušu i da pokažete svoje emocije. Neki Blizanci će otkriti neke skrivene talente, ali i rane iz prošlosti. Spremite se da za vrijeme ovog mladog Mjeseca započnete novi životni ciklus. 



Rak: Rakove očekuju sjajne nove prilike u ljubavi. Bez obzira da li ste u vezi ili ste slobodni, počećete da otkrivate šta zaista očekujete od partnera. Pokušajte da napravite listu onoga šta zaista želite u ljubavi i ukolikoih jasno istaknete, Univerzum će čuti vaše želje. 

Lav: Sada ćete biti dodatno motivisani da napravite neke pozitivne promjene u svom životu. Razmislite o zdravijem načinu ishrane i trudite se da svakodnevno nađete način da se opustite i odmorite. Djevica: Sada je vrijeme da izađete iz svoje zone komfora i prekinete sve ono što vas ograničava. 

Pokušajte da ne budete previše strogi prema sebi i slušajte šta vam vaše srce govori. Budite onakvi kakvi vi zaista jeste romantični i zabavni. Uradite nešto maštovito što vam može poboljšati cijelu godinu. Vaga: Mnoge Vage su godinu započele sa čišćenjem emocionalnog otpada, a mlad Mjesec će ih podstaći da sa tim i nastave. 

Pokušajte da odbacite sve ono što vam nije potrebno i uživajte u svojoj samoći koja vam u ovom trenutku najbolje odgovara. Škorpija: Škorpije su u novu godinu zakoračile sa velikim ambicijama i ciljevima, ali bi im mlad Mjesec u Jarcu mogao promjeniti planove. 

On će vas podsticati da idete pametnijim putem. Trudite se da ostvarujete one manje ciljeve koji bi vas mogli odvesti ka onim velikim i važnijim. Strijelac: Pokušajte da očistite svoje polje finanasija i fokusirajte se na novac kako biste bili spremni za novi početak. 

Iskoristite svoju inteligenciju i intuiciju kako biste dobro isplanirali sve finansije. Jarac: Mlad Mjesec se nalazi u vašem znaku i donosi vam svjež i fantastičan novi početak. Ovo je pravi trenutak da se posvetite svojim željama i snovima. Imaćete velike šanse da ostvarite sve svoje želje i snove. 

Vodolija: Vodolije će u ovom periodu biti u svom svijetu snova i iluzija više nego u realnosti. Pokušajte da nađete balans i granicu između stvarnosti i mašte. Ostanite vijerni sebi i opustite se. Vaši snovi će se ostvariti tek kada počnete da živite u skladu sa svojoj prirodom. 

Ribe: Ribe mogu da očekuju veoma lijepe promjene u društvenom životu. Budite otvoreni za nova poznanstva jer bi vam ona mogla donijeti veoma lijepe promjene u budućnosti. Zračite dobrom energijom što će vas učiniti da se u društvu osjećate prijatno i poželjno.

Pokreće Blogger.