Ljubavna astro analiza do 17.01. - Bikovi vodite računa o ponašanju, Ribe očekuju avanture

Bikovi vodite računa o ponašanju, Ribe očekuju avanture


Ovan: Ova sedmica će biti puna ugodnih avantura i iznenađenja. Oni koji su slobodni bi mogli da ostvare neka veoma lijepa poznanstva koja bi vremenom mogla da prerastu u nešto više. Druga polovina sedmice bi mogal biti povoljna za mala porodična okupljanja ili mala romantična putovanja. 

Bik: Bikovi bi trebali da vode računa o svom ponašanju i promjenama raspoloženja kako ne bi uvrijedili neke veoma drage ljude. Prva polovina sedmice je povoljna za prijateljska druženja, dok bi druga polovina sedmice mogla biti povoljna za romantična druženja. 



Blizanci: Blizanci bi se mogli naći u vezi koja će se završiti sa razočarenjem. Oni koji su u potrazi za ljubavnim partnerom bi trebali više pažnje da obrate na ljude u svom neposrednom okruženju. Oni koji su u vezi bi trebali malo poraditi na svojoj vezi kako bi se lakše rješili sukoba u kojima bi se mogli naći.  Rak: Rakovi koji su slobodni neće imati puno vremena za ljubav u ovoj sedmici. 

Oni koji su u vezi bi trebali više da se posvete svom partneru kako bi pronašli izlaz iz neugodne situacije u kojoj bi se mogli naći zbog nedostatka pažnje i komunikacije. Lav: U ovoj sedmici biste mogli biti dobro raspoloženi što bi moglo da utiče na slobodne Lavove koji su u potrazi za novim partnerom. 



Dobar odmor i prijateljska druženja će vam pomoći da vratite snagu i energiju za nova dostignuće u sledećoj sedmici. Budite optimistični i trudite se da održite dobro raspoloženje. Djevica: Energija zvijezda i planeta će vam dati vedrinu u ličnom životu i biće vam lakše da se nosite sa promjenama raspoloženja i da se ne sukobljavate oko sitnica. 

U ovoj sedmici ćete dobiti priliku da upoznate jednu veoma zanimljivu osobu, ali poznanstvo sa tom osobom vam neće donijeti dugotrajnu vezu. Vaga: Vage bi ove sedmice trebale obratiti pažnju na porodične probleme i učestvovati u njihovom uklanjanju. 

Idealno vrijeme za jačanje porodičnih veza bit će druga polovina sedmice, a oni koji su slobodni bi u tom periodu mogli da dobiju priliku za započinjanje zanimljive romantične veze. Škorpija: Škorpije ove sedmice može iznevjeriti emocionalnost, koja će postati prepreka kako za izgradnju novih veza, tako i za odmjeren i sretan porodični život. 

Važno je biti strpljiv i boriti se protiv lošeg raspoloženja kako ne biste sebi i onima oko sebe pokvarili dobro raspoloženje. Strijelac: Neke finansijske neprilike bi vam mogle biti prepreka ljubavnom životu ove sedmice, pa prva polovina sedmice neće biti povoljna za romantične avanture. 

Kako se bude bližio vikend, platere će biti u povoljnijem položaju pa ćete moći posvetiti više pažnje na ljubav i pronalaženje harmonije u porodičnom životu. Jarac: Naredna sedmica bit će dobra za komunikaciju sa voljenima. Svoje slobodno vrijeme ne biste trebali trošiti na brige, one će vas samo umoriti i izazvati stres i nervozu. 

U tom će periodu pozitivna komunikacija i dobar odmor pomoći da steknete snagu za rješavanje važnih problema, ali za sada se možete u potpunosti posvetiti vezama. Vodolija: Astrolozi preporučuju da vrijeme posvetite porodici, a ne traganju za avanturama koje se mogu pokazati frustrirajuće.

Vaš život će se nastaviti kao i obično bez uspona i padova. Mogli biste da se sretnete sa nekim veoma negativnim osobama koje bi mogle da vam pokvare raspoloženje, ali ćete lako shvatiti njihove namjere. Ribe: Ribe će ove sedmice imati uzbudljive avanture koje će im uletjeti u život u neočekivanom vrtlogu. 

Astrolozi preporučuju da se ne odriču novih poznanstava, koja onima koji traže srodnu dušu mogu postati početak snažnog prijateljstva ili ozbiljne veze . život također će biti bogat, a bračnim parovima neće biti dosadno.

Pokreće Blogger.