Iz ugla jedne žene: Muškarac se može promijeniti samo zbog žene koju voli

Žene su veoma često sklone tome da popravljaju i mijenjaju svoje muškarce što im često ne polazi za rukom. 


Upoznate svog gospodina savršenog, zaljubite se i imate osjećaj da je on onaj pravi. Provodite sate u dopisivanju, shvatite da imate mnogo toga zajedničkog, ali ipan postoji nešto što biste htjele promijeniti kod njega. Prvo što treba da znate je da ne postoji savršen muškarac i da je onaj u koga ste se zaljubile daleko od savršenstva.

Savršeni ljudi jednostavno ne postoje bilo da se radi o muškarcima ili o ženama, pa zato trebate biti spremni kada vaš gospodin savršeni pokaže neku od svojih mana. Koliko god se trudili da izađete na kraj sa njegovim dosadnim navikama, na kraju ipak želite da ih promijeni. 



Smatrate da bi na taj način on mogao da postane muškarac vaših snova i da ćete biti srećniji. Nemojte misliti da će malo ljubavi vašeg muškarca pretvoriti u muškarca iz snova. Želja za promjenom mora dolaziti od njega samoga. Nikakvo forsiranje ili prisiljavanje ne treba da vam bude opcija. 

Ljubav je jedina stvar koja može da ga promijeni, ali ne vaša ljubav prema njemu, nego njegova ljubav prema vama. Ako vas muškarac istinski voli, on će biti spreman učiniti sve za vas, pa i promjeniti se. Ako znate kako da ga navedete da vas voli više, on će tada pokušati da vam dokaže koliko vas voli i pokušaće ispuniti sva vaša očekivanja. 



Činjenica da ga volite je dobra i nemojte nikada prestati da mu pružate svoju ljubav, ali imajte na umu da ga samo snaga njegove ljubavi prema vama može promijeniti. Kada muškarac voli ženu on je spreman žrtvovati sve za n ju bez obzira koliko ga to koštalo. 

Zato drage dame, znajte da sposobnost da se muškarac promijeni leži samo u njemu i ona ni na koji način nije povezana sa tim koliko ga volite, osim ako ne znate način da ga navedete da vas voli više.

Pokreće Blogger.