Detaljan sedmični horoskop od 04.01. do 10.01. - Sreća bi mogla pratiti Jaračeve, Djevice i Škorpije

Sreća bi mogla pratiti Jaračeve, Djevice i Škorpije 


Ovan: U ovoj sedmici bi na površinu mogli izaći neki problemi koje već neko vrijeme pokiušavate da ignorišete. To bi moglo da vam uzrokuje mnogo stresa i promjenu raspoloženja. Treba da shvatite da nije važno ko je pobjednik, već treba da riješite situaciju kako biste osigurali mir i emocionalni sklad. 

Napetost može nastati i zbog nekih poslova koje niste riješili na vrijeme pa ćete možda morati da potražite pomoć da biste uspjeli da ih riješite na vrijeme. Tokom ove sedmice ćete voditi jako zanimljive razgovore sa članovima vaše porodice koji će vam pomoći da neke svoje ideje sprovedete u djelo. 



Bik: Ovo će biti veoma zanimljiva sedmica za Bikove jer bi se neke dobre šanse mogle pojaviti neočekivano i iznenaditi vas onim što nose sa sobom. Biće ovo veoma povoljna sedmica za putovanja, pa svi oni koji planiraju put mogu da budu mirni. 

Na svom putovanju biste mogli da otkrijete neke jako zanimljive stvari koje će imati uticaj na vaš posao. Mogli biste čuti neke veoma radosne i lijepe vijesti od članova vaše porodice koje će biti povezane sa promjenom u njihovom životu. 



Neki vaši prijatelji će vam ponuditi neke veoma korisne informacije pa bi bilo dobro da ih saslušate. Blizanci: Tokom ove sedmice vaše nestrpljenje može izazvati neočekivane emocionalne reakcije koje mogu izazvati sukobe i dovesti do produbljivanja problema u kojem se trenutno nalazite. 

Dozvolite da se neki događaji odvijaju svojim prirodnim tokom kako biste izbjegli nepotrebne rasprave i nesuglasice. Ono koji vode privatni biznis bi mogli imati uspjeha. neki vaši poslovi će dobro krenuti i donijeće vam lijepe prihode. Postoji mogućnost da se sretnmete sa jednom osobom iz prošlosti sa kojom ste imali jako lijep odnos. 

 Rak: Rakovi bi u ovoj sedmici mogli razmišljati da naprave neke promjene u svom domu. Riješićete neke male popravke u kući ili ćete se riješiti nekih nepotrebnih stvari. Budite oprezni sa dokumentima i novcem jer biste mogli lako da ih izgubite. 

U ovoj sedmici biste mogli da dobijete neki neočekivan novac koji će vam biti od velike koristi za budućnost. Neki rakovi će razmišljati o kupovini nove nekretnine ili novog automobila. Lav: Za Lavove će ovo biti veoma povoljna sedmica kada je u pitanju uspostavljanje novih poznanstav. 

Doživićete jako lijepa i prijatna poznanstva koja će na vas ostaviti veoma lijep utisak. Budite oprezni sa novcem, posebno ako vam neko bude tražio da mu posudite novac ili da uložite u neki posao o kojem nemate mnogo informacija. Ne dozvolite nikome da vas nagovori da radite nešto što ne želite. 

Šanse koje ćete dobiti tokom ovih sedam dana mogu vam pružiti važan napredak u raznim područjima života. Dobit ćete snažnu podršku ili vrijedne savjete od osobe rođene pod znakom Blizanci, Vaga ili Vodenjak. Djevica: Ova sedmica bi mogla biti veoma povoljna za rješavanje raznih dokumenata i raspravu o prijedlozima koji bi vam mogli donijeti neku korist u budućnosti. 

Moći ćete napraviti neke promjene koje će imati povoljan učinak na vašu porodicu i vašu karijeru. Neki neočekivani događaji će biti povezani sa odlukama i postupcima osobe koja vam je jako bliska. Trudite se da budete tolerantniji kako ne biste izazvali bespotrebne sukobe sa osobama koje su vam drage. Čuvajte se prehlade. 

 Vaga: U ovoj sedmici biste trebali malo više pažnje posvetiti nekim starim obavezama koje ste ostavili nedovršenima. Ovaj put pokušajte da shvatite stvari malo ozbiljnije i završite stvari koje ste ostavili na čekanju. Ovo će biti povoljna sedmica za kupovinu ili prodaju imovine ili predmeta za domaćinstvo. 

Tokom ove sedmice možete imati zanimljiva iskustva sa prijateljima ili ćete stvoriti nova poznanstva sa zanimljivim ljudima. Definitivno ćete sada radije komunicirati s ljudima od kojih ćete imati što naučiti ili razgovarati. U ovoj sedmici ćete se dobro zabaviti u razvijanju svojih planova, pa izbjegavajte žuriti u svojim postupcima. 

Škorpija: Sedmica će biti povoljna za prezentacije, promocije ili intervjue za novi posao. Generalno, sedmica će biti korak naprijed u vašem životu, sve dok imate dovoljno volje i ambicije da djelujete u tom smjeru. Nećete imati puno sreće, pa pokušajte uvijek pronaći praktična rješenja za svoje probleme ili probleme. 

Dobit ćete zanimljive informacije i voditi važan razgovor koji će imati utjecaja na vaše planove ili odluke. Moraćete donijeti neke važne odluke koje će imati veliki uticaj na vašu budućnost. Strijelac: Pred vama je sedmica u kojoj će vaši uspjesi zavisiti od vaših postupaka i aktivnosti. 

U ovih sedam dana moći ćete mnogo postići, ali možda ćete zastati ako se prepustite lijenosti ili pustite druge ljude da rade vaš posao. Dobićete neke dobre vijesti koje su vezane za neke vaše prethodne poslove koje ste radili. To će vam pomoći da stvorite jasniju predstavu o određenim događajima iz kojih ćete naučiti neke važne lekcije. 

Ova sedmica će biti veoma povoljna za putovanja i porodična okupljanja. Jarac: Ova sedmica će biti veoma povoljna za putovanja, posebno ako je vezana za romantična putovanja i ljubavna iskustva. Uživaćete u neočekivanim i lijepim događajima sa svojom porodicom. 

Moguće su neke veoma lijepe promjene u porodici ili proširivanje iste. Neki događaji bi vam mogli izazvati stres i nervozu, pa vodite računa o tome. Bićete veoma nestrpljivi i osjetljivi, a to bi moglo da vam stvori neke probleme. Vodolija: Ova sedmica će biti povoljna za razvoj vaših ljubavnih ili profesionalnih veza. 

Nemojte forsirati događaje niti tjerati ljude da djeluju brže, da bi ispunili vaše trenutne želje i hirove. Sve ima svoje mjesto i vrijeme u vašem životu da se to dogodi. Tokom sedmice osoba iz vašeg kruga rođaka ili prijatelja moći će vas iznenaditi. To može imati neke veze sa odavanjem tajne ili se može odnositi na tuđe planove i postupke. 

U ovom slučaju, ove informacije će biti vrlo korisne. Ovo će biti povoljna sedmica za putovanja, razvijanje novih poznanstava sa ljudima iz različitih sfera, razgovore o zajedničkim interesima i radnjama sa rođacima i prijateljima iz blizine i dalje. 

Ribe: Vaša pažnja u ovoj sedmici će biti usmjerena na probleme u životu jede osobe koja vam je jako važna. Kada je u pitanju vaš život doći ćete do nekih informacija koje će imati veze sa nekim događajima iz prošlosti. U ovoj sedmici biste trebali izbjegavati kupovinu ili prodaju bilo kakve imovine. Nemojte zapostavljati porodične probleme i shvatati ih neozbiljno. 

Svaki problem zahtjeva da bude riješen na miran načim ma kako vam se on činio besmislen u ovom trenutku. Mogli biste doživjeti razočarenje od jedne veoma bliske osobe.

Pokreće Blogger.