Vaš partner bi trebao biti vaš ljubavnik i najbolji prijatelj - Samo takav muškarac je vrijedan truda

Život nas spaja sa različitim ljudima. Neki samo priđu kroz naš život, a neki ostaju za sva vremena. One najvrijednije ipak čuvamo u svom srcu. 


Te ljude ne biramo zato što sa njima imamo o čemu da razgovaramo, već zato što u njima postoji nešto što dopire do naše duše i za te ljude se vrijedi truditi i boriti. Ako vaše vibracije nisu na istoj talasnoj dužini vaša veza neće imati nikakvu budućnost. 

Kakva je svrha prilagođavati se partneru koji vam ne dozvoljava da budete svoji i zašto biti sa nekim ko vas ograničava i sprječava da rastete? Vaš partner bi trebao da bude prije svega vaš najbolji prijatelj i vaš ljubavnik, i ne biste trebali pristajati na ništa manje od toga. 



Najbolji partneri su oni koji poštuju međusobne granice i pronalaze ravnotežu između svojih svjetova. Treba da inspirišete jedno drugo i ulažete vrijeme i energiju u međusobno razvijanje. Vaš odnos treba da bude izgrađen na zajedničkoj harmoniji, a ne na međusobnoj zavisnosti. 

Svako zaslužuje da bude voljen i da bude cijenjen baš zbog onoga kakav je. Svako zaslužuje partnera kome će vaša sreća biti važna, koji će vidjeti svjetlost u vašim očima i potruditi se da sija još sjajnije. Zaslužujete partnera koji će vam pokazati šta znači biti istinski voljen, nekoga ko će se radovati vašim uspjesima i ko će ostati uz vas i u najtežim trenucima. 



Zato budite strpljivi dok ne upoznate pravu srodnu dušu koja se savršeno podudara sa vašom. Budite strpljivi i sigurno ćete dobiti predanost koju zaslužujete. Pričekajte da se pojavi onaj ko vam nikada neće slomiti srce i ko će brinuti o vama. 

Tek kada upoznate nekoga takvog shvatićete šta znači biti blizak sa nekim. Tek tada ćete čuti melodiju koju stvaraju vaša srca koja kucaju kao jedno. Samo vjerujete, budite strpljivi i takva osoba će se pojaviti.

Pokreće Blogger.